Κάλεσμα για συμμετοχή στο "Σπίτι του Άη Βασίλη"

  • Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, διοργανώνει τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σύρου, για να απολαύσουν τα μικρά και «μεγάλα» παιδιά με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, για πέντε ημέρες, από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2017 θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, στο

«Σπίτι του Άη Βασίλη»

Φέτος σχεδιάζουμε ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα με εκδηλώσεις οι οποίες θα έχουν αποκλειστικό επίκεντρο τα παιδιά και θα απευθύνονται σ’ αυτά.

Προσκαλούμε λοιπόν τους πολιτιστικούς συλλόγους, εργαστήρια, ωδεία, σχολές χορού, αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com με μία σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης που επιθυμούν να παρουσιαστεί και τον τίτλο αυτής. Παρακαλούμε συμπληρώστε ημερομηνίες και ώρες που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η δράση σας.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση των συμμετοχών σας καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κατάρτιση του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δημήτρη Νταλαχάνη. Τηλ.: 6979972730.