Επτά πρωτιές για τη "Bella Dance Academy"

Κέρδισε εντυπώσεις και βραβεία

Βραβεία, αλλά και διθυραμβικά σχόλια από Έλληνες και ξένους χορογράφους συνέλεξαν 34 νεαροί μαθητές της Σχολής Χορού «Bella Dance Academy», μέσα από τη συμμετοχή τους στο 5ο Mediterranean Dance Cup, καθώς και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα από την International Dance Organization. Η Σχολή παρουσίασε επτά συνολικά χορογραφίες, μία σόλο, δύο ντούο και τέσσερις ομαδικές, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα κριτικής επιτροπής και κοινού.

«Όλοι οι συνάδελφοι χορευτές και χορογράφοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις χορογραφίες και για το υψηλό επίπεδο των μαθητών», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» η υπεύθυνη της Σχολής “Bella Dance”, Ασπασία Τσάμη.

Σημειώνεται ότι, φέτος πραγματοποιήθηκε το 1ο Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IDO, στο πλαίσιο του οποίου αθλητές σχολών και συλλόγων από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την χώρα μας παρουσιάζοντας Latin και σύγχρονους χορούς, ενώ την επόμενη χρονιά θα ενταχθεί στο διαγωνισμό και το oriental.

Αναφερόμενη στο θρίαμβο της Σχολής και κατ’ επέκταση στην έμπρακτη αναγνώριση της δουλειάς της από καταξιωμένους καλλιτέχνες, η κ. Τσάμη τόνισε ότι τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά μέσω της συμμετοχής τους σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό είναι πολλαπλά. «Ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος, γιατί πέρα από την πρώτη θέση που κατέκτησαν, είδαν κι άλλα πράγματα, μπορούσαν να συγκρίνουν, να βρουν τι τους αρέσει και τι όχι και τελικώς, να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία τους, τη βοηθό της Ελισάβετ Τσάμη και τη σχεδιάστρια των κοστουμιών Κυριακή Κακλέα. 

Ετικέτες: