Με χαμόγελο και αισιοδοξία αποχαιρέτησε η Σύρος το 2017

  • Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 - 21:16

Με χαμόγελα και ευχές για τη νέα χρονιά πλημμύρισε το κέντρο της Ερμούπολης, όπου μικροί και μεγάλοι περιπλανήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και έκαναν τις αγορές τους, απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές του 2017, που αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας.  

Εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες τόσο στην οδό Σταματίου Πρωίου, όσο και στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη και Θυμάτων Σπερχειού όπου έλαβαν χώρα πολλές δημιουργικές δράσεις για τα παιδιά. Οι μικροί φίλοι της Σύρου είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να κατασκευάσουν, να χορέψουν αλλά και να βάψουν τα πρόσωπά τους με πρωτότυπα σχέδια στο κλίμα των εορτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη γιορτινή Ερμούπολη καλωσόριζαν το κοινό ο Χιονάνθρωπος, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ο Τάρανδος, ο Άγιος Βασίλης και ο ξυλοπόδαρος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και μοίρασε μπαλόνια.

Ευχές για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο έτος απηύθυνε τόσο στους περαστικούς, όσο και στα καταστήματα της πόλης ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, πλαισιωμένος από Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής ομάδας του.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρά!