29η Γιορτή Κρασιού στον Γαλησσά

«Μεθυστικός» θεσμός

  • Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, 2018 - 06:23

Για 29η χρονιά επέστρεψε στη Σύρο ο πιο «μεθυστικός» και διασκεδαστικός θεσμός, με γεύση, άρωμα και σφραγίδα «Γαλησσά».

Τριάντα συνολικά κρασιά πήραν μέρος στη φετινή θεματική Γιορτή που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία για τρεις ολόκληρες δεκαετίες ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά.

Μέλη του Συλλόγου, φίλοι του οίνου, παραγωγοί της Σύρου, αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας έδωσαν ραντεβού, το βράδυ του Περασμένου Σαββάτου, στο Κέντρο Διασκέδασης «Ζωζεφίνα» για να δοκιμάσουν, να πιουν και να αναδείξουν τα καλύτερα κρασιά της χρονιάς.

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά, Γιάννης Βουτσίνος απηύθυνε ευχές για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τους οινοπαραγωγούς που λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρος στο διαγωνισμό με τις δικές τους ποικιλίες, όσο και τον κόσμο που αγκαλιάζει θερμά αυτή τη Γιορτή.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα δώρα των νικητών, αλλά και εκείνων που στάθηκαν τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς.   

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν και φέτος ο Φρανσουά Βουτσίνος, ο οποίος με το κέφι, το μπρίο του και το αστείρευτο χιούμορ του χάρισε γέλιο στους θαμώνες, απογειώνοντας άλλη μία Γιορτή Κρασιού που έφερε κοντά τους Συριανού και τους «πλούτισε» γευστικά.