Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος»

«Άναψε» η πρώτη φλόγα

  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2018 - 06:16

«Προθέρμανση» κεφιού και διασκέδασης πριν από τη συμμετοχή τους στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής», όπου συμμετέχουν για 7η συνεχή χρονιά, φιλοδοξώντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, έκαναν γονείς και μαθητές του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος».

Το καθιερωμένο πάρτι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Πολυχώρο Plaza, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούν το άνοιγμα του Τριωδίου με πολλή μουσική, χορό αλλά και ευφάνταστες μεταμφιέσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δημιουργικές δράσεις για παιδιά, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού.

Οι γονείς και οι μαθητές του «Αγίου Γεωργίου» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Συριανό Καρναβάλι ως ζουμερά φρούτα και λαχανικά.  Στη συνέχεια, μεταμορφώθηκαν σε μικρά κίτρινα πλασματάκια, κατέκτησαν τον βορρά σαν Βίκινγκς, πέταξαν με τα φτερά των δράκων και προσγειώθηκαν στην υπέροχη Σκωτία και τέλος, κατέβηκαν σε πιο ζεστά και ρομαντικά σε μέρη με υπέροχες πλατείες, ξακουστά αγάλματα και μοναδικά κανάλια....αυτά της Βενετίας.

Φέτος ο Σύλλογος αποφάσισε να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον με σύμβολο το "φωτόσπαθο", παρομοιάζοντας το με τη δύναμη (όπλο) και την πίστη (φως) που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ώστε να μπορούμε να παλέψουμε την καθημερινότητα οραματιζόμενοι ένα λαμπρότερο μέλλον.