Πάρκο Πάρου

Προβολή παιδικών ταινιών στο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

  • Παρασκευή, 4 Μαΐου, 2018 - 12:20

Η έναρξη  προβολής παιδικών ταινιών  το Σάββατο 5 Μαίου  και   κάθε Σάββατο έως το τέλος της Σχολικής χρονιάς, στην αναμορφωμένη  αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Νάουσας, αποτελεί την αρχή μιας συστηματικής   πρωτοβουλίας για   προγράμματα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων  της Πάρου .

Το Πάρκο του Άϊ Γιάννη Δέτη , μετά από έγκριση της Σχολικής Επιτροπής Πάρου, ανταποκρίθηκε στην πρόταση της Διεύθυνσης του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας   καθώς και του   Συλλόγου  Γονέων και κηδεμόνων, για την αγορά   αξιόπιστου συστήματος  προβολής και οθόνης που   εγκαταστάθηκε μόνιμα  στον Πολυχώρο του Δημοτικού σχολείου .   

 Προκειμένου   να υπάρχει ελεύθερη   είσοδος για όλους τους μαθητές,  το Πάρκο    καλύπτει  και   τη δαπάνη  απόκτησης   των  ταινιών που επιλέγησαν από τους παραπάνω φορείς καθώς και την τεχνική υποστήριξη για την προβολή τους.   

Πρόκειται για μία  πρωτοβουλία    που κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά βήματα στο τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς  με την  φιλοδοξία να συνεχιστεί συστηματικά και εμπλουτισμένη από την αρχή της  επόμενης . 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πάρκου ευχαριστεί ιδιαίτερα την Σχολική Επιτροπή της Πάρου,  τον Διευθυντή και τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας και τον Πρόεδρο και το  Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την άριστη συνεργασία στην  πραγματοποίηση  αυτής της κοινής  προσπάθειας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ   

Το Σάββατο 5 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, θα προβληθεί η ταινία «Tο παιδί που ήθελε να γίνει αρκούδα» . πρόκειται για ένα  όμορφο, συγκινητικό παραμύθι, του Δανού Γιάνικ Xάστρουπ, φτιαγμένο με   «χειροποίητα» σχέδια ακουαρέλας, σε μια εποχή που έχουν επικρατήσει τα σχέδια των κομπιούτερ.