Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

  • Πέμπτη, 31 Μαΐου, 2018 - 09:14

Την περασμένη εβδομάδα διεξήχθησαν οι ετήσιοι Πανελλήνιοι Αγώνες Πετοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για το έτος 2018. Οι αγώνες διεξήχθησαν από 21 έως 25 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι, με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς. Τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, την τρίτη της Πολεμικής Αεροπορίας, την τέταρτη της Ελληνικής Αστυνομίας και την πέμπτη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος αποτελούσαν οι:

Επιπυραγός Θεόδωρος Χατζηαντωνίου, Πυραγοί Τζώρτζης Ιάκωβος, Ρούκος Αλέξιος, Αρχιπυροσβέστες Καραγάτσος Κωνσταντίνος, Μπούρας Αλέξανδρος – Ιωάννης, Ρυακιώτης Εμμανουήλ, Πυροσβέστες Λάππας Ηλίας, Παπανικολάου Αλέξανδρος, Προύσαλης Κωνσταντίνος, Στεφάνου Γεώργιος και Τερζής Αθανάσιος.
Να σημειωθεί ότι ο τέως Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου και Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης, βράβευσε τον πρώην Υπασπιστή του, Πυραγό Τζώρτζη Ιάκωβο που υπηρετεί στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Νοτίου Αιγαίου με το ασημένιο μετάλλιο για την αγωνιστική του συμμετοχή στο εν λόγω Πρωτάθλημα.