Έδειξαν ότι θέλουν δουλειά

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Το Σαββάτο πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια στο νησί της Σύρου. Το πρώτο ήταν μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και της Μυκόνου και το δεύτερο του Πάγου με τον Αίαντα Σύρου.

Τα αποτελέσματα γνωστά, ο Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με 0-1 της ομάδας του Μιχάλης Μανθόπουλου και ο Πάγος νίκησε με 2-0 τον Αίαντα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι νικητές θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι, όμως κανείς προπονητής δεν έδειξε ότι είναι ευχαριστημένος από αυτά που είδε στο παιχνίδι της ομάδας του.

Βέβαια όλοι γνωρίζουν πως τέτοια εποχή και μετά από ένα μήνα δουλειάς θα έπρεπε οι ομάδες να έχουν ξεκινήσει να δείχνουν κάτι.

Κάποιες ομάδες για να μην σε λεπτομέρειες είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάποιες άλλε. Δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί κινδυνεύω να χαρακτηριστώ για ακόμη μια φορά... εμπαθής. Από την πλευρά όσο κι αν δεν το πιστεύουν κάποιοι θέλω το καλό του αθλητισμού και όχι κάποιον μεμονωμένων ομάδων. Οι χαρές που σου προσφέρει ο αθλητισμός γενικότερα είναι μεγάλες, είτε είσαι μέσα στις εκάστοτε ομάδες, είτε εκτός. Μόνο όσοι έχουν ζήσει χαρές και συγκινήσεις μπορούν να καταλάβουν αυτό το συναίσθημα.

Έτσι, στο μόνο που θα αναφερθώ είναι ότι απ' αυτά που είδα, αλλά και είδαν όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα της Ερμούπολης, ήταν ότι οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες.

Θέλουν δουλειά και δύσκολα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου τα σωματεία θα είναι έτοιμα.

Έτσι, κατά τη δική μου άποψη όποιο και να είναι το κόστος οι ομάδες σ' αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όσους παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν. Σίγουρα υπάρχουν αθλητές που είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάποιους άλλους και αυτοί πρέπει να αγωνισθούν.

Η πρόκληση της πρόκρισης σίγουρα είναι μεγάλη και γι' αυτό οι ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν δεν είναι έτοιμες αγωνιστικά οι ομάδες, από την πλευρά τους θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όσοι βρεθούν στις εξέδρες των γηπέδων να παρακολουθήσουν ένα αρκετά ικανοποιητικό θέαμα.

Διαβάστε ακόμα