Η επιστροφή ενός... τραυματία

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Μετά από τρεις εβδομάδες αποχής λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας ήρθε η ώρα να επιστρέψω δυνατότερος και πάνω από όλα υγιείς στους "αγωνιστικούς" χώρους. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα της απουσίας μου υπήρχε αθλητική δραστηριότητα και μάλιστα υπήρξαν και κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν καλά παιχνίδια και να πάρουν μία γεύση από όλα όσα θα ακολουθήσουν στην συνέχεια της σεζόν, γιατί μην ξεχνάμε αν και είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη, ακόμη όλα είναι στην αρχή τους.

Εδώ ακόμη κάποιοι όμιλοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη αφού τα πλοία της γραμμής και κάποιες άκαιρες αναβολές έχουν φέρει μία μικρή αναστάτωση στο δεύτερο όμιλος της Α' κατηγορίας Κυκλάδων. Μπορεί ο πρώτος και ο τρίτος όμιλος να βρίσκεται στην τρίτη αγωνιστική, ο δεύτερη από την άλλη δεν έχει δώσει ούτε ένα παιχνίδι. Όπως είναι γνωστό ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο έγιναν παιχνίδια, αφού η επιτροπή πρωταθλήματος ανέβαλε τα ματς.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται για να υπάρξει η δυνατότητα να παίξουν οι ομάδες του δευτέρου ομίλου ποδόσφαιρα οι αγώνες τους θα ορίζονται Παρασκευή και Δευτέρα. Αυτό βέβαια θα γίνει καθαρά γιατί δεν εξυπηρετούν οι ενδοκυκλαδικές μετακινήσεις.

Από εκεί και πέρα στα παιχνίδια που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής από τους δύο ομίλους, πάνε όπως πραγματικά περιμέναμε. Δηλαδή, από τον πρώτο όμιλο, οι δύο ομάδες της Μυκόνου δείχνουν ότι είναι πιο δυνατές και πως αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο πρώτες θέσεις. Βέβαια στο παιχνίδι μπορούν να μπουν και οι ομάδες της Σύρου, αν καταφέρουν και σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους. Ο Πάγος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Άνω Μερά με 0-1, όμως ο αγώνας έδειξε πως το συγκρότημα του Ηλία Ξενικάκη μπορεί και έχει τις δυνατότητες να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Στον τρίτο όμιλο, Πανναξιακός και Πανθηραϊκός θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, που πάνω από όλα είναι για καθαρά θέμα γοήτρου. Μην ξεχνάμε πως από τον τρίτο όμιλο περνάνε στην επόμενη φάση τρεις ομάδες.

Τέλος, το Σάββατο ξεκίνησε και η Volley League με τον Φοίνικα Σύρου, να μην ξεκινά καλά αφού έχασε εύκολα από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Το "Πειρατικό" θα πρέπει να βρει άμεσα το καλό του πρόσωπο και την ερχόμενη αγωνιστική με την ΜΕΝΤ στην Β' κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου να διεκδικήσει τη νίκη και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς. Είναι σημαντικό για τον Φοίνικα να πάρει καθαρές νίκες απέναντι στις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Από την άλλη δεν θα πρέπει με την ήττα αυτή ο κόσμος του Φοίνικα να απογοητευτεί και στο εντός έδρας ματς να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει τους παίκτες του κ. Παβλίσεβιτς στη νίκη.

Διαβάστε ακόμα