Κοπή πίτας Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου

“Respect” από όλους

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου το Σάββατο το απόγευμα έκοψε παρουσία των μελλών, φίλων και προσκεκλημένων την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Μία χρονιά γεμάτη επιτυχίας, μία χρονιά που όλοι θα πρέπει να πάρουμε ως παράδειγμα, αφού ο όμιλος απέδειξε πως όταν υπάρχει θέληση και πίστη όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς με τους δύο αντιδημάρχους Σύρου - Ερμούπολης, Θάνο Φώσκολο (πολιτισμού και Αθλητισμού και Σταύρο Γουσγουνέλη (τεχνικών υπηρεσιών). Επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου, αλλά και αντιπρόεδρος του Ομίλου Γουλιέλμος Πρίντεζης, εκπρόσωπος της ορθόδοξης εκκλησίας, αλλά και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής έκαναν ανοικτό κάλεσμα στον όμιλο για μια νέα συνεργασία, αφού όπως τόνισαν κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού τους, ο όμιλος είναι απαραίτητος.

Ο αντιδήμαρχος Θάνος Φώσκολος δήλωσε τον σεβασμό του στον Όμιλο, καθώς όπως είπε μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να πετύχει τόσα πολλά και να προβάλει τη Σύρο σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ομίλου Τάσος Ρούσσος έκανε μία σύντομη αναφορά σε όλα όσα πέτυχε ο όμιλος αυτή την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, αλλά και πως ότι έγινε, έγινε έπειτα από την συνεργασία όλων των μελών. Από εκεί και πέρα ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή χρονιά, ήρεμες θάλασσες και η επιτυχία να συνεχιστεί και κάθε χρόνο ο όμιλος να μεγαλώνει.

Διαβάστε ακόμα