Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Λοιπόν, με αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στη δεύτερη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, τόσο για την παραμονή στην κατηγορία, όσο και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, η ομάδα της Σύρου επικράτησε της Μυκόνου με 2-1 σε ένα ματς διαφήμιση.

Το παιχνίδι κύλισε ομαλά, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, ο Γιάννης Ζαράνης διαιτητής της αναμέτρησης είχε ένα σχετικά εύκολο έργο, όμως για να συμβεί αυτό τον βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες, προπονητές και παράγοντες έδωσαν τα χέρια, αφού δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα, μιας και είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και οι ηττημένοι έδωσαν συγχαρητήρια στους νικητές.

Εικόνες πολλοί ωραίες, που πραγματικά χαίρεσαι να τις ζεις.

Μέχρι εδώ όλα ωραία και όλα καλά. Πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι που δεν θα αναφέρουμε πιο είναι, αλλά και που διεξήχθη.

Μπορεί κατά καιρούς μέσα από εδώ, αλλά και άλλες ηλεκτρονικές σελίδες να έχουν ασχοληθεί αρκετά με το θέμα της διαιτησίας, για τα λάθη που κάνουν και κάποιες φορές, πόσο κακοί είναι.

Βέβαια σ' αυτό το σημείο θα πρέπει να διευκρινιστεί πως όλοι θα πρέπει να δέχονται την κρητικοί και όλοι να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Μόνο έτσι θα γίνουμε όλοι καλύτεροι και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν είναι ανάγκη με το που γράψει κάποιος κάτι να πέσουν οι "θιγόμενοι" να τον φάνε.

Πάμε όμως στο σημείο που θέλω να σταθώ. Ο ποδοσφαιρικός αγώνες ξεκίνησε, ήρεμα και καλά, κατά τη διάρκειά του δεν έγινε το παραμικρό, αλλά και ο διαιτητής της αναμέτρησης, αν και κάποιο στο ξεκίνημά του, κυρίως από την εξέδρα έλεγαν ότι δεν θα τα πάει καλά, τα πήγε εξαιρετικά. Κι εδώ είμαστε, με την λήξη του αγώνα παράγοντες μιας ομάδας προσπάθησαν να φτάσουν κοντά στον διαιτητή της αναμέτρησης και να διαμαρτυρηθούν έντονα. Οι "αδικημένοι" μπήκαν μέχρι και τα αποδυτήρια των διαιτητών, βρίζοντας για την κακή διαιτησία του "άρχοντα του αγώνα". Από την πλευρά του όπως είναι λογικό ο "'άρχων" με έντονο ύφος τους έβγαλε εκτός αποδυτηρίων. Και ερωτώ, γιατί ρε παιδιά από την στιγμή που δεν έγινε το παραμικρό, δεν υπάρχει ούτε μία φάση που να δικαιολογεί αυτήν την αντίδραση, δεν υπάρχει το παραμικρό στο οποίο να μπορεί κάποιος να σταθεί, υπήρχε αυτή η αντίδραση.

Μήπως ήρθε η ώρα η Ένωση από την πλευρά της να μπήξει το μαχαίρι στο κόκκαλο και κάποιοι που κάνουν κακό σ' αυτό το άθλημα να πάνε σπίτια τους. Αλλά και από την πλευρά τους οι διαιτητές θα πρέπει να γράφουν τα πάντα στο φύλλο αγώνος, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους αρμοδίους να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμα