Οι απαραίτητες ανάσες

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Αν και για την ομάδα της Νάξου η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς δίνει αγώνες για την άνοδο στην Γ' κατηγορία και μάλιστα σήμερα μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Κανάρη στη Νάξο, φιλοξενεί στο δεύτερο σερί ματς στο ΔΑΚ του Σαμιώτες με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά... ανόδου.

Μάλιστα οι Χιώτες έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης, καθώς μετά τη νίκη τους της προηγούμενη αγωνιστική έχουν μπει και πάλι στο κόλπο.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότερες ομάδες και διοικήσεις στο νομό μας παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες, για να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία περίοδος που ενδείκνυται για έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε. Άλλωστε μετά από μία διαδικασία δύσκολη όπως ήταν το φετινό πρωτάθλημα των Κυκλάδων, για κάποιους η χρονιά ήταν πετυχημένη για κάποιους άλλους συλλόγους πάλι όχι. Μην ξεχνάμε πως μετά από κάποια χρόνια ήρθε στη... ζωή μας και πάλι η Β' κατηγορία Κυκλάδων.

Κάποιες ομάδες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Β' και θα διεκδικούν σύμφωνα με τα όσα ισχύουν την άνοδό τους στην Α'.

Από την άλλη οι ομάδες της Α' κατηγορίας θα προσπαθούν να πάρουν τους απαραίτητους βαθμούς για εξακολουθήσουν να βρίσκονται σ' αυτής, αλλά και κάποιες άλλες θα δώσουν τη δική τους... μάχη, για το πρωτάθλημα.

Ακόμη βέβαια χρόνος υπάρχει αρκετές, ακόμη δεν έχει μπει το καλοκαίρι και οι υπεύθυνοι των ομάδων παίρνουν τις απαραίτητες έως αναγκαίες ανάσες.

Τέλος, αν και όπως αναφέρω ακόμη δεν έχουμε μπει καλά - καλά στο καλοκαίρι και κάποια ονόματα έχουν βγει και έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς κάτω από τον καπνό να υπήρχε και φωτιά, αυτό δεν σημαίνει ότι και ότι υπάρχει κάτι δεδομένο.

Διαβάστε ακόμα