Ήταν μία κακή στιγμή

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Εντάξει τίποτα δεν ήταν εσκεμμένο, αφού κανείς από την τριάδα δεν ήθελε να πάρει το μέρος της μίας ή της άλλης ομάδας, όμως ένα λάθος, μία κακή στιγμή χάλασε την πολύ καλή εικόνα του αγώνα.

Αν δεν υπήρχε η φάση του 43' και η καθαρή ανατροπή του Λεονάρδου Πρίντεζη μέσα στην περιοχή, τώρα δεν θα είχε να πει κανείς τίποτα, αφού η νίκη του Α.Ο. Σύρου ήρθε έπειτα από καλή εμφάνιση των παικτών του Μάκη Βαρθαλίτη.

Από την πλευρά μου αναφέρω πως η φάση αυτή ήταν μία κακή στιγμή μέσα στο παιχνίδι, αφού από εκεί και πέρα δεν δόθηκε κανένα δικαίωμα από την τριάδα των διαιτητών, μιας και δεν υπήρχε κάποιο άλλο λάθος. Ο κόσμος από την άλλη ήλθε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την πολύ σπουδαία αυτή αναμέτρηση, μεταξύ του Πάγου και του Α.Ο. Σύρου. Ο αριθμός των φιλάθλων ξεπέρασε τους 400 με 450 και αυτό από μόνο τους είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, αφού ο κόσμος δείχνει να διψά για καλή μπάλα, δείχνει να θέλει να επιστρέψει. Το γενικότερο κλίμα στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο ήταν καλό, οι παίκτες, οι προπονητές και οι διοικήσεις έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο πολύ καλύτερο, αυτό δηλαδή που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Δεν μάλωσε κανείς, εντάξει υπήρχαν στο τέλος κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς Πάγου οι οποίες είναι τελείως δικαιολογημένες αφού δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Εγώ κύριοι θα σταθώ στην πολύ καλή μπάλα που παίχθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Σύρου, οι ομάδες έδειξαν πολλά καλά στοιχεία, αλλά και πως ακόμη θέλουν λίγη δουλειά ώστε να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εντάξει στην πρώτη αγωνιστική είμαστε ακόμη και στο τρίτο επίσημο παιχνίδι, μαζί με αυτούς του κυπέλλου. Πέρα της κακής στιγμής δεν υπήρχε κάποια άλλη φάση που θα μπορούσε να σταθεί κάποιος κι έτσι νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθούμε και πολύ στη διαιτησία, παρά μόνο να σημειώσω σ' αυτό το σημείο πως πρέπει να γίνει κάποια μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να υπάρχει και σε αυτό το κομμάτι κάποια βελτίωση. Οι ομάδες κάνουν κάθε χρόνο και ένα βήμα παραπάνω, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνει κάποιο βήμα εμπρός και από τους διαιτητές.

Από εκεί και πέρα εκτός από το τοπικό ντέρμπι υπήρχαν και άλλα παιχνίδια στον όμιλο που σίγουρα τα αποτελέσματα που ήρθαν δεν τα περίμενε κανείς. Ποιος περίμενε την ισοπαλία στην Άνδρο μεταξύ του Ανδριακού και του Α.Ο. Μυκόνου, αλλά και τη νίκη της Άνω Μεράς με 3-2 επί του Παμμηλιακού, όταν μερικές ημέρες νωρίτερα η ομάδα της Μήλου είχε πετύχει έξι τέρματα στον αγώνα κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμα