Αποσύνθεση και δυσωδία

Απαιτείται ψυχραιμία απέναντι στη δημόσια στάση ορισμένων αυτοδιοικητικών προσώπων, η οποία διακρίνεται για τον αγενή και προκλητικό χαρακτήρα της! Επιβάλλεται να επικρατήσει η αντοχή απέναντι στην ειρωνεία που παρελαύνει... σχεδόν σταθερά σε κάθε ανοικτή και δημόσια συνεδρίαση συλλογικού οργάνου από μέλη της διοίκησης, η οποία πορεύεται πλέον απόλυτα διαλυμένη κι ως εκ τούτου, πασχίζει να “χτυπήσει” με κάθε τρόπο, ακόμη και με αθέμιτα “όπλα”, όσους αντιδρούν απέναντι στην απολυταρχική και σάπια συμπεριφορά της, ώστε να επιδιώξει να αποπροσανατολίσει...!

Απαιτείται αυτοέλεγχος απέναντι στη δυσωδία που “αναδύεται” με τον πιο έντονο τρόπο και συνεχώς, εξαιτίας του πανικού που χαρακτηρίζει καθ΄ όλη τη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος μέλη αυτοδιοικητικής Αρχής, τα οποία έχουν απολέσει τον έλεγχο κι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, προσβάλλοντας, προκαλώντας, αλλά και υποτιμώντας συστηματικά τη νοημοσύνη ακόμη και συναδέλφων τους!

Απαιτείται και θα απαιτηθεί παρακάτω, υπομονή και αντοχή μέχρι τη συμπλήρωση και το τέλος της θητείας απέναντι στους μετρ... της αλήτικης συμπεριφοράς, οι οποίοι δε διστάζουν να στήνουν – μεθυσμένοι... από εγωπάθεια - λαϊκά δικαστήρια σε ανοικτές συνεδριάσεις, προκειμένου να τιμωρήσουν υφισταμένους τους, όταν εκείνοι τολμούν να μιλούν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να αντιδρούν υγιώς έναντι των αδικιών και της αγένειας που συστηματικά εισπράττουν!

Η πτώση και η αποσύνθεση εδώ και καιρό έχει γίνει εξόφθαλμα αντιληπτό πως χαρακτηρίζει τα κύρια πρόσωπα μίας ομάδας(;) που τυγχάνει να διοικεί..., χρησιμοποιώντας συστηματικά βούρδουλα απέναντι σε όσα πρόσωπα καλούνται να εργασθούν έχοντας για πολιτικούς προϊσταμένους τους, πρόσωπα που “καλλιεργούν” τη διχόνοια και την καχυποψία! Για τους συγκεκριμένους αυτοδιοικητικούς, που δεν μπορούν να κρύψουν την αλαζονεία και τη λειτουργία τους που καθορίζεται από τα πιο ταπεινά ένστικτα, οι υπάλληλοι που συμπεριφέρονται, μιλούν, τοποθετούνται και δεν αναπνέουν απλώς στον χώρο, πρέπει να φιμώνονται! Στην περίπτωση που αυτό μάλιστα δεν είναι εφικτό, τότε η τιμωρητική στάση απέναντί τους είναι δεδομένη!

Πρόκειται για συμπεριφορές που έχουν στηλιτευθεί σε εσωτερικά έγγραφα και που αν τυχόν δουν το φως της δημοσιότητας, ως γεγονός, είναι αρκετό για να χρησιμοποιηθεί με τον πιο θλιβερό τρόπο και πάντα προκλητικά απέναντί τους!

Σταθερός σκοπός για τους αυτοδιοικητικούς που έχουν αλλεργία στην κριτική, δεν δέχονται τον αντίλογο και αποκαλύπτουν με τη στάση τους τη φασιστική νοοτροπία που απόλυτα τους χαρακτηρίζει, ο εξευτελισμός προσώπων που επισημαίνουν γεγονότα με αξιοπρεπή στάση, αφού αυτά έρχονται να διαλύσουν το προσωπείο της σημερινής άκρως υποκριτικής διοίκησης.

Αναφορές σε δημόσιες ανακοινώσεις περί φόβου και ανασφάλειας από την πλευρά εργαζομένων, γίνεται αντιληπτό πως προδίδουν το “σκληρό” περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να δουλέψουν, αφήνοντας ξεκάθαρα ανοικτή τη δυνατότητα ερμηνείας αυτής της κατάστασης και ως καθημερινότητας που οι πολιτικοί προϊστάμενοι διαμορφώνουν, αντιλαμβανόμενοι καταχρηστικά την εξουσία που σήμερα έχουν στα χέρια τους.

Πλέον, δεν μπορεί παρά να γίνει λόγος μόνον για συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από βάρβαρες και άγριες διαθέσεις που προκύπτουν από έλλειψη πολιτισμού και “τρέφονται” από τους λιγοστούς κόλακες που θα σπεύσουν να “χαϊδέψουν” και να επικροτήσουν το αποκρουστικό πρόσωπο της σημερινής διοίκησης, σε κάθε άβολη για τους ίδιους στιγμή, λόγω προσωρινού οφέλους ή τακτοποίησής τους σε συγκεκριμένες θέσεις!

Αυτό το πρόσωπο όμως, το πραγματικό, δεν θα ήταν δυνατόν να καλύπτεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από το “βουνό” των ανακοινώσεων που εκδίδεται καθημερινά και σαφώς πάντα και αποκλειστικά “περιαυτολογεί”, μιλώντας μόνον περί ασταμάτητης επιτυχίας σε κάθε τομέα.

Η αλαζονική(!) και άκρως τιμωρητική(!) στάση σημερινών μη εκλεγμένων (λόγω θέσης) λαϊκιστών αυτοδιοικητικών, πρέπει πρωτίστως οι ίδιοι να γνωρίζουν πως δεν φτιασιδώνεται από καλοταϊσμένα γραφειάκια Τύπου που επιδίδονται συστηματικά και οργανωμένα στην παραπληροφόρηση!

Η προκλητική χυδαιότητά τους απέναντι πρώτα και κύρια σε εκείνους που έρχονται να υπηρετήσουν τους κατοίκους μίας δύσκολης από όλες τις απόψεις περιοχής, δηλώνει και θα δηλώνει μέχρι το τέλος αποσύνθεση και δυσωδία ΜΟΝΟ!

 

 

Ετικέτες: