Βιογραφικό απομόνωσης κι αποτυχίας

Πορεία απομόνωσης φαίνεται πως είναι ικανοί να ακολουθούν επιτυχώς(!) ορισμένοι αιρετοί, οι οποίοι αν και στα πρώτα βήματά τους εμφανίστηκαν ως πολλά υποσχόμενοι αυτοδιοικητικοί, που σαν άλλος Αλέξης Τσίπρας θα “έσκιζαν μνημόνια” σε τοπικό επίπεδο, ωστόσο με τον καιρό φανέρωσαν και απέδειξαν πως με “πυξίδα” τη ματαιοδοξία και τις εμμονές τους, γεμίζουν μόνον σελίδες βιογραφικού αποτυχίας.

Από τους πρώτους μήνες που θέλησαν να “πρωταγωνιστήσουν” στα τοπικά πράγματα, έδειξαν πως μοναδικός στόχος τους ήταν να αποκτήσουν θέσεις τέτοιες, που σταδιακά θα τους ευνοούσαν στο να συγκεντρώνουν όλη τη δημοσιότητα αποκλειστικά επάνω τους, για να κατακτήσουν... προφανώς την ανώτατη θέση στην οποία θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος πολίτης του τόπου!

Το πλούσιο ταλέντο τους στην “παραγωγή” φλυαρίας και φουσκωμένων λόγων, το απέδειξαν εξ αρχής, με την πορεία τους να επιβεβαιώνει μέρα με την ημέρα επίσης, το πρόβλημά τους να συνυπάρξουν με τις δημοτικές ομάδες που αποτέλεσαν μέλος τους και τις οποίες, με την πρώτη ευκαιρία θέλησαν με μεθοδικό τρόπο – αλλά τελικά ανεπιτυχώς – να κάψουν...

Τα γεγονότα συγκεκριμένα από τις προηγούμενες θητείες ως και σήμερα:

Πρωτίστως, οι πονηροί... της τοπικής αυτοδιοίκησης παρουσιάστηκαν ως νέα πρόσωπα που υπόσχονταν εκκαθαρίσεις... με το “τσουβάλι” σε πολλές μαύρες υποθέσεις του τόπου. Επιχείρησαν να επενδύσουν σε ένα αντι-δεκαβαλλικό προφίλ, προβάλλοντας τον εαυτό τους πολλές φορές σαν αγανακτισμένο δημότη που αναμένει άπλετο φως προς όφελος του τόπου!

Αποτελώντας μέρος της πρώτης παράταξης με την οποία κατάφεραν να εκλεγούν, θέλησαν να πρωταγωνιστήσουν μεταξύ των συναδέλφων τους, λειτουργώντας σαν το δεξί χέρι του επικεφαλής, τον οποίο κι επιδίωξαν να βλάψουν αυτοδιοικητικά, όταν δεν τους πρότεινε για κάλυψη σημαντικής θέσης στα δημοτικά πράγματα.

Η εμμονή στη ματαιόδοξη οδό... οδήγησε τους ίδιους να διαφοροποιήσουν τη στάση τους, μένοντας για πρώτη φορά στο περιθώριο με το προφίλ αντάρτη...

Παρομοίως έπραξαν και σε επόμενη θητεία, όταν μετά από “σκληρές” διαπραγματεύσεις σε γραφεία και πίσω από κλειστές πόρτες, απαιτούσαν πρώτους ρόλους, για να λειτουργήσουν τελικώς, τιμωρητικά απέναντι σε όσους με εμμονή εξακολουθούσαν να επιθυμούν να βγάλουν από τη μέση της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας του τόπου για προσωπικούς λόγους και όχι για λόγους που θα ευνοούσαν την πόλη και τον δήμο!

Ωστόσο, χωρίς να καταφέρνουν να υποβαθμίσουν αιρετούς συναδέλφους τους επάνω στη “δουλειά”, πέτυχαν σοβαρές απώλειες για την παράταξή τους, με την ανοχή των επικεφαλής τους, στερώντας παραγωγικούς ανθρώπους από τα κοινά. Η σταδιακή γιγάντωση προβλημάτων όμως, εντός της παράταξής τους, άνοιξε τον κύκλο των εσωτερικών αντιπαραθέσεων με τους ίδιους να καταλήγουν εκ νέου στον “πάγκο” και τελικά στο περιθώριο.

Αποτέλεσμα της δημόσιας παρουσίας τους ως τώρα, ένα απόλυτο “μηδέν” σε επίπεδο προτάσεων, έργων, συνύπαρξης και συνεργασίας για την πρόοδο του τόπου και μία απόλυτη σιωπή... σε επίπεδο αποκαλύψεων!

Και φθάνουμε στο σήμερα, με τους ίδιους να έχουν εκτεθεί πλέον σε μεγάλο βαθμό ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, τους οποίους αν και με την επαγγελματική ιδιότητά τους έσπευσαν αρχικά να τους κανακέψουν..., με απώτερο στόχο το ψηφοθηρικό συμφέρον για την αυτοδιοικητική προσπάθεια ανέλιξής τους, τελικά, το μόνο που κατάφεραν είναι να τους διχάσουν και να τους οδηγήσουν απέναντί τους!

Τα παραδείγματα συγκεκριμένα αναφορικά με υποθέσεις που απασχολούν τον τόπο: Άλλα... καταγράφηκαν μήνες πριν και κάποια... καταγράφονται τώρα κι έχουν νέες ενότητες στο παρόν και στο μέλλον!

Οι ίδιοι όμως, έχοντας αποκαλυφθεί στην τοπική κοινωνία, θα πρέπει να γνωρίζουν πως επιβεβαιώνουν εκ νέου την αξιοσύνη... τους, συντάσσοντας απλώς νέες αράδες απομόνωσης και αποτυχίας στο βιογραφικό τους!

Ετικέτες: