Νέα επιμορφωτικά σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου

  • Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2013 - 06:00

Πέντε σεμινάρια στα αντικείμενα της επιχειρηματικότητας και της νησιωτικότητας και κοινωνικής προόδου διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο των ανοικτών σεμιναρίων που διοργανώνει για την επιμόρφωση των νησιωτικών κοινωνιών.

Ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα, περιλαμβάνει τρεις οκτάωρες συναντήσεις και δύο συναντήσεις αντίστοιχης διάρκειας το σεμινάριο με θέμα τη νησιωτικότητα. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Σάμο, Σύρο, Ρόδο και Χίο όπου λειτουργούν τμήματα του Πανεπιστημίου. Στη Λέσβο και τη Σάμο θα πραγματοποιηθούν επιπλέον κάποια σεμινάρια σε πιο εξειδικευμένα τοπικά θέματα. Στις επιμορφωτικές αυτές συναντήσεις εισηγητές είναι διδάσκοντες, ερευνητές του Πανεπιστημίου και Πανεπιστημίων-Ερευνητικών Κέντρων της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τα σεμινάρια, τα οποία παρέχονται δωρεάν προς όλους τους ενδιαφερομένους, διοργανώνονται στο πλαίσιο της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και εντός της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες», που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία, τους εισηγητές, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στην ιστοσελίδα http://top.seminaria.aegean.gr, καθώς και επικοινωνώντας με την υπεύθυνη διαχείρισης της Δράσης 4, κ. Ελισάβετ Πολύζου (τηλ. 22710-35027, e-mail pns4-seminars@aegean.gr)