Δωρεάν εξετάσεις για τα παιδιά στην Αντίπαρο

Ταξιδεύουν... οι “Γλάροι Αιγαίου”

Ο Δήμος Αντιπάρου και η Κ.Ε.Δ.Α. ενημερώνουν τους κατοίκους πως ο κοινωνικός - μη κερδοσκοπικός Σύλλογος “Γλάροι Αιγαίου” στις 11 και 13 Οκτωβρίου θα βρίσκονται στο νησί με σκοπό την παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στα παιδιά και παράλληλα διασυνδετικής ιατρικής με το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων

Ειδικότερα, το αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω, θα εξετάζουν τα παιδιά την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, από τις 4 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, από τις 09.30 το πρωί έως ότου εξετασθούν όλα τα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να προσέρχονται στο Ιατρείο ενώ το Σάββατο στις 6 το απόγευμα αξίζει να αναφερθεί πως θα πραγματοποιηθεί συνεδρία για τους εφήβους από ηλικίες 10 ετών και άνω με θέμα “Αγωγή Υγείας” στην αίθουσα “Καλουδά”.

Αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό

Το πολύτιμο έργο θα προσφερθεί από την παιδιατρική ομάδα που θα εξετάζει παιδιά ηλικίας 0 – 17 ετών, αποτελείται από τους εξής ιατρούς, κ. Γαβαλάκης Νικόλαος, (Παιδοχειρούργος) Διευθυντής παιδοχειρουργικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο, κ. Μπουκουβαλέας Γαβριήλ, (Χειρ. Ορθοπεδικός) Διευθυντής Παιδο-Ορθοπεδικής στο νοσοκομείο Metropolitan, κ. Παπανδρέου Ιωάννης, (Παιδίατρος, με εξειδίκευση στην Εφηβική Ιατρική), κ. Αλεξανδράτος Χάρης, (Παιδίατρος Νεογνολόγος), Μ.Ε.Ν.Ν. στο Νοσοκομείο Ιασώ και Καρβούνη Ιππόλυτη, (Ιατρική Επισκέπτης) στο Τζάνειο Νοσοκομείο.