Αντίπαρος Εν Πλω με δωρεάν εξετάσεις για γυναίκες και παιδιά

  • Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2015 - 10:37

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το σύλλογο Αντίπαρος Εν Πλω, σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου και την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Α. και του Δήμου Αντιπάρου, το διήμερο επίσκεψης στην Αντίπαρο κλιμακίου εθελοντών ιατρών της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία- Ίασης- Στήριξης) στις 24 και 25 Απριλίου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ιατρεία μαστού από πέντε χειρουργούς μαστού και δύο ακτινοδιαγνώστες που διεξήγαγαν υπερηχογραφήματα (εξετάσθηκαν 93 άτομα), εξέταση 38 παιδιών από τρεις παιδιάτρους, δερματολογική εξέταση από δερματολόγο (εξετάσθηκαν 52 άτομα), ομιλία ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του κοινού στην αίθουσα Καλουδά, καθώς και ομιλία στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

Η επιτυχία της εκδήλωσης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ενέργεια των τόσο φιλικών, εργατικών και ανθρωπίνων εθελοντών ιατρών της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., ωστόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε και η φιλοξενία που πρόσφερε το νησί, καθώς και συγκεκριμένοι φορείς και επιχειρηματίες που συνέδραμαν με την εθελοντική τους προσφορά σε αυτή, και είναι οι παρακάτω:

Κ.Ε.Δ.Α. – Δήμος Αντιπάρου και το Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου

Τα ξενοδοχεία Artemis Hotel , Thalasea, Μαούνη Μαρία και Μαριάνου Κλαίρα για την προσφορά των δωματίων.

To camping για το αυτοκίνητο του για την μεταφορά των ιατρών και του εξοπλισμού του.

Την κοινοπραξία των ferry boats για την προσφορά της μετακίνησης του αυτοκινήτου και των ιατρών.

Το δημοτικό σχολείο που άνοιξε τις αίθουσες του για την διεκπεραίωση των ραντεβού.

Ο σύλλογος των γυναικών για τα κεράσματα της ομιλίας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που βοήθησαν ανώνυμα.