Το δημοτικό συμβούλιο Σύρου, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Το ψήφισμα της ντροπής

Δεν κατάλαβε δυστυχώς τη σοβαρότητα του θέματος, για το νοσοκομείο Σύρου

Ένα απλό ψήφισμα με το οποίο τάσσεται κατά της κατάργησης των 11 ιατρικών θέσεων στο νοσοκομείο Σύρου, εξέδωσε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Το νέο αρνητικό δεδομένο που ανέδειξε η “Κοινή Γνώμη”, τέθηκε στα εκτός ημερησίας διατάξεως θέματα, με τον αναπληρωτή Διοικητή και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Μιχάλη Ζόρπα, να αναλύει τη σοβαρότητα του θέματος.

Δυστυχώς, εκτός από τον Κώστα Απέργη, το σώμα αποφάσισε την έκδοση ενός ψηφίσματος συμπαράστασης και καταδίκης της κατάργησης των 11 αυτών θέσεων, με το υστερόγραφο, ότι εάν χρειαστεί το ψήφισμα θα το παραδώσει στο υπουργείο Υγείας, αντιπροσωπείας του νησιού.

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ή δε θέλουν να καταλάβουν τη σοβαρότητα του θέματος για το νοσοκομείο, αλλά και για ολόκληρο το νησί.

Δεν παραδειγματίζονται από την Πάρο, όπου με τις κινητοποιήσεις τους στην Αθήνα, κατάφεραν να κερδίσουν πράγματα για το Κέντρο Υγείας.

Οι φορείς της Σύρου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αλλά όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά.


Σχόλια

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜ... Σάβ, 13 Απρ. 2013 - 18:43

Δυστυχώς για εμάς τους Συριανούς, αυτοί οι κύριοι ΔΕΝ κοιμούνται. Ξέρουν πολύ καλά τι πράττουν. Όλες οι κινήσεις τους είναι συνειδητές και ενορχηστρωμένες από τον μέγα μαέστρο Δεκαβάλα Ιωάννη. Το χειρότερο όμως είναι ότι και οι νεαροί σε ηλικία σύμβουλοι όλων των παρατάξεων (υπάρχουν κάποιες μικρές εξαιρέσεις) έχουν εθιστεί από την εξουσία και τον μιμούνται τέλεια. Οι εκλογές είναι κοντά. Εάν αυτές οι εξαιρέσεις που προανέφερα ενώσουν τις δυνάμεις τους και κάνουν έναν συνδυασμό χωρίς όλους αυτούς τους δεινόσαυρους της πολιτικής αλλά και τους νεαρούς "πρωτοκλασάτους", να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς που έχουμε κουραστεί να βλέπουμε την καταρράκωση του τόπου μας θα τους βάλουμε στο Δημαρχείο. Το όλο εγχείρημα είναι να μην φοβηθούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τα γρανάζια της κομματικής μηχανής που έχει φτιάξει εδώ και τόσα χρόνια ο κύριος Δεκαβάλας Ιωάννης.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Σάβ, 20 Απρ. 2013 - 10:16

Δήμαρχε μια εικόνα 1.000.000.000 λέξεις. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Τα αυγά μόνο να προσέχετε μην σπάσετε και τα κάνετε ομελέτα!!! http://img812.imageshack.us/img812/9070/62505537p.jpg