Συναντήθηκαν οι φορείς της Σύρου, με το γ.γ του υπουργείου Υγείας

Απέσπασαν δέσμευση ότι θα παγώσει το θέμα

Τη δέσμευση ότι θα παγώσει και θα επανεξεταστεί στο θέμα της κατάργησης των 11 ιατρικών θέσεων του νοσοκομείου Σύρου, απέσπασε πριν από λίγη ώρα, η αντιπροσωπεία των φορέων του νησιού, από το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, κ. Καλλίρη.

Την ίδια δέσμευση έδωσε και ο υπουργός Υγείας στον βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Πουσσαίο, η δέσμευση αυτή έγινε αποδεκτή από το Συριανό κλιμάκιο, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι θα βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Να σημειωθεί ότι στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Επίσκοπος Καθολικών, Φραγκίσκος Παπαμανώλης, ο βουλευτής Κυκλάδων, Παναγιώτης Ρήγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος, ο Δήμαρχος, Γιάννης Δεκαβάλλας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Ευάγγελος Πανοηλίας, καθώς επίσης και τα 2 μέλη του Εργατικού Κέντρου.


Σχόλια

Χρυσαφίδης Παύλος Παρ, 19 Απρ. 2013 - 19:52

Το αίμα νερό δεν γίνεται.....Πιστοί Πασόκοι , Δεκαβάλλας Πουσαίος φροντίζουν για την επανάκαμψη του Ρηγα . Ευχομαι πάντως να αποδώσει η επίσκεψη .Μας καταντησαν αντι να μας δώσουν να μας "ενημερώνουν" εντεχνα οτι θα μας πάρουν Ετσι αν οι 11 θέσεις γίνουν λιγότερες θα είναι "μεγάλη" επιτυχία και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι..