Πλήρης εγκατάσταση του μαγνητικού τομογράφου στο Γ.Νοσοκομείο Σύρου

  • Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου, 2015 - 12:07

Σήμερα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Μαγνητικού Τομογράφου και του νέου Τηλεφωνικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, τα οποία ήταν ενταγμένα στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ περιόδου 2007-2013. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί μέρος του Έργου Ολοκλήρωσης, Επέκτασης, Εκσυγχρονισμού και Εγκατάστασης Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού. Εντός του 2016 αναμένεται και η ολοκλήρωση του Έργου αυτού.

Όπως αναφέρει ο Διοικητικός Διευθυντής, Νικόλαςο Τρίτζαλης στην ανακοίνωσή του, "Η εκπαίδευση του Ιατρικού και Παραϊατρικού προσωπικού θα συνεχισθεί και συνεπώς δεν θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση δια την έναρξη λειτουργίας του.

Στόχος της Διοίκησης του Νοσοκομείου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δια το λόγο αυτό :

α) συμμετέχουμε και στο νέο ΕΣΠΑ περιόδου 2014-2020 δια την προμήθεια εξοπλισμού δια το Οφθαλμολογικό – Ουρολογικό - Χειρουργικό καθώς και για άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου,

β) εντείνουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης της Υπηρεσίας με Ιατρικό και λοιπό προσωπικό και αναμένεται εντός του 2016 να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα το Γ.Ν.Σύρου εντός των προσεχών ημερών ολοκληρώνει και έργα ΕΣΠΑ δια την προμήθεια εξοπλισμού για το ΠΠΙ Νάουσας & Μάρπησσας καθώς και για το ΠΙ Κουφονησίων.".