Εκτεταμένες εργασίες σε Ποσειδωνία και Αγκαθωπές

Σε κατεύθυνση βελτίωσης το δίκτυο ύδρευσης

  • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, 2018 - 06:15
  • /   Eνημέρωση: 11 Δεκ. 2018 - 23:01

Έργα, μεγάλης έκτασης, λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της Ποσειδωνίας και των Αγκαθωπών, στο πλαίσιο του έργου "Αντικατάσταση Βελτίωση Δικτύου Ύδρευσης Ποσειδωνίας, Φοίνικα, νήσου Σύρου".

Από το σημείο της διασταύρωσης της Ποσειδωνίας, έως και την διασταύρωση, με το δρόμο των Αγκαθωπών, καθώς επίσης, και από το τελευταίο σημείο, ως και την παραλία, πραγματοποιούνται έργα μεγάλης έκτασης, από το συνεργείο του εργολάβου, του μεγάλου έργου, με προϋπολογισμό 2.680.000 ευρώ, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σύρου.

Λόγω της έκτασης των εργασιών, αλλά και του μικρού πλάτους των συγκεκριμένων δρόμων, οι διερχόμενοι οδηγοί συνιστάται να διατηρούν αυξημένη προσοχή, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Με αφορμή τις εργασίες στο δρόμο, που οδηγεί προς την παραλία των Αγκαθωπών, κρίνεται απαραίτητη και η άμεση μέριμνα, για τη βελτίωση του οδοστρώματος, που στο μεγαλύτερο μέρος του είναι σκυροδετημένος, χωρίς ασφαλτόστρωση, καθώς ήδη, εμφανίζει σημαντικά προβλήματα και φθορές. Δεδομένου, ότι πρόκειται για μία εκ των πολυσύχναστων παραλιών του νησιού, θετική θα ήταν η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, πέραν του υδροδοτικού.


Σχόλια

Daskos Eugenios Τρί, 11 Δεκ. 2018 - 18:20

Άραγε ο Δήμος έχει σκεφθεί ότι υπάρχουν και άλλα χωριά στη Σύρο εκτός από τα 3-4 που εξυπηρετούν τα έργα;