Άδεια λειτουργίας για το κλειστό της Τήνου

  • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2015 - 06:20

Δόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η άδεια λειτουργία για το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Τήνου χορηγήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Έτσι το στολίδι του αθλητισμού του νησιού, έχει πλέον την απαραίτητη άδεια για την εκτέλεση αθλητικών γεγονότων. Ο Δήμος, σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τις επεμβάσεις ώστε να γίνει λειτουργικότερο και να γίνονται οι αθλητικοί αγώνες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ήδη προχωρά η προμήθεια συστήματος κλιματισμού και εξαερισμού, η τοποθέτηση των κατάλληλων μεμβρανών στα παράθυρα για να μη δημιουργούνται προβλήματα από την έντονη ηλιοφάνεια, η τοποθέτηση ασύρματου internet, η λειτουργία του κυλικείου και η προμήθεια αθλητικού υλικού.

Ο Δήμος Τήνου βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις ομάδες του νησιού που χρησιμοποιούν το Κλειστό Γυμναστήριο και προχωρά σε ό, τι είναι απαραίτητο, ώστε η νεολαία του νησιού να ασχολείται με τον Αθλητισμό με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Επίσης ο Δήμος με διαρκείς επεμβάσεις του παρά τους χαλεπούς καιρούς και στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων προσπαθεί να βελτιώσει και τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης αναφέρεται ότι χορηγείται Άδεια Λειτουργίας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 56Α του Ν.2725/1999 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, κατόπιν της ομόφωνης γνωμοδότησης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Τήνου Ν. Κυκλάδων, καθώς διαπιστώνεται ότι στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση πληρούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις ασφάλειας αθλουμένων και θεατών (πρόσβαση, παραμονή και αποχώρηση), για ερασιτεχνικούς αγώνες τοπικού πρωταθλήματος του Νομού Κυκλάδων καθώς και για προπονήσεις.

Η εν λόγω αθλητική εγκατάσταση αποτελείται από ένα (1) κτίριο, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ. Οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου (μπάσκετ) είναι 34,00μ. Χ 22,00μ. και το γήπεδο βόλεϊ βρίσκεται εντός του ίδιου γηπέδου. Οι κερκίδες είναι κατασκευασμένες από οπλισμένο σκυρόδεμα και πλαστικά καθίσματα και η δυναμικότητά τους είναι περίπου 400 ατόμων. Στο κλειστό γυμναστήριο διεξάγονται προπονήσεις και αγώνες. Το κτίριο είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα και σε αυτό υπάρχουν: Αποδυτήρια για την τοπική και φιλοξενούμενη ομάδα, με WC και ντους, Αποδυτήρια διαιτητών, Χώρος γραφείου όπου υπάρχει ιατρικό κρεβάτι και Αποθήκες. Η παρούσα Άδεια ισχύει για δύο (2) έτη από την χορήγησή της.

Ετικέτες: