Ο Γιώργος Πρίντεζης βραβεύθηκε με το Χρυσό μετάλλιο του Ενιαίου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και γιατί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποδεικνύει την αγάπη του για τη Σύρο

Οι Συριανοί τους τίμησαν με... Sold out

Πλάνα από το παιχνίδι των πρωταθλητών με την επίλεκτη ομάδα της Σύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ των δις πρωταθλητών Ευρώπης και επίλεκτων από τη Σύρο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και γέμισε ασφυκτικά την Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”. Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και Βαγγέλης Μάντζαρης, αντιμετώπισαν τους: Σιδερή Ρούσσο, Λούη Γαδ, Αντώνη Βαμβακούση, Αντώνη Δεκαβάλα, Βαγγέλη Δρόσο, Μάριο Μαραγκό, Πέτρο Πάπιτση, Άκη Γαδ, Σταύρο Οικονομίδη, Ηλία Μανδηλαρά, Λουκά Φρέρη και Λευτέρη Καραμολέγκο.

Το γήπεδο είχε εορταστική ατμόσφαιρα, καθώς όσοι βρέθηκαν στο κλειστό, ήθελαν να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και να τους συγχαρούν για την μεγάλη τους επιτυχία, για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Αθλητές των ακαδημιών της Ερμούπολης και του Άρη Σύρου, άνοιξαν την γιορτή με φιλικό παιχνίδι. Στη συνέχεια υπήρχε διαγωνισμός μεταξύ των μικρών αθλητών, ώστε να βγουν τα τέσσερα παιδιά που θα πλαισίωναν του πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τους Μαρίνο και Μάκη Πρίντεζη, ήταν αυτοί που είχαν τη ιδέα να διοργανώσουν αυτό το φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τα έσοδα να πηγαίνουν στους Νεφροπαθείς Σύρου και στο Γεροκομείο Αγίου Παντελεήμονα.

Οι συμπαίκτες του Γιώργου Πρίντεζη δέχθηκαν όπως δήλωσαν αμέσως το κάλεσμα που τους έκανε ο Συριανός αθλητής, κι έτσι έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή.

 

Τιμήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης

Πριν την έναρξη του φιλικού μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και των επιλέκτων, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας, έκανε πράξη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και βράβευσε με το χρυσό μετάλλιο της πόλης τον αθλητή του Ολυμπιακού και Συριανό, Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Συριανός αθλητής είναι ο πρώτος που τιμάτε με το χρυσό μετάλλιο του Ενιαίου Δήμου Σύρου και μάλιστα επάξια καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Επίσης, τιμητική πλακέτα πήραν και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό γιατί δέχθηκαν να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Τέλος, η Θύρα 7 Σύρου τίμησε όλους τους αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα και στον αθλητισμό γενικότερα.