Νίκες για τους παίδες και τους άνδρες του Α.Ο. Ερμούπολης

Έκανε "Περίπατο" στο τοπικό ντέρμπι

  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 25 Ιαν. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Αποφασισμένος και βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΑΟ Ερμούπολης , καθώς πήρε δυο ροζ φύλλα αγώνος σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε την αγωνιστική που προηγήθηκε στην κατηγορία των παίδων και των ανδρών.

Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι παίδες του Ανδρέα Μαύρου παρότι είχαν 4 βασικές απουσίες , κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της πολύ ανταγωνιστικής ομάδας του Γ.Σ. Μυκόνου και να πάρουν την νίκη με σκορ 64-60. Αν και μπήκαν συγκεντρωμένοι οι Συριανοί παίκτες και φάνηκαν να ελέγχουν το ματς μέχρι και το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, μια αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν ψύχραιμοι και με σωστές επιθέσεις, κατάφεραν να κερδίσουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς την νίκης.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε μεταξύ των δύο τοπικών ομάδων, ο Α.Ο. Ερμούπολης επικράτησε εύκολα αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις πολλές απουσίες του Άρη Σύρου. Οι παίκτες της Ερμούπολης ήταν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και παρά την προσπάθεια των αθλητών του Άρη επικράτησαν με 79-31.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι παίκτες του Α.Ο. Ερμούπολης μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με την πιεστική άμυνα που εφάρμοσαν σε όλο το γήπεδο, πήραν από πολύ νωρίς διαφορά ασφαλείας. Ο πολύ γρήγορος ρυθμός που είχαν και στις δύο μεριές του γηπέδου, είχε ως συνέπεια η διαφορά του σκορ να ανοίγει συνεχώς.