Οι άνδρες της Ερμούπολης επικράτησαν του Α.Ο. Μυκόνου με 55-53 σε έναν ματς για γερά… νεύρα

Νίκη στα… σημεία

  • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Φεβ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Γεμάτη από παιχνίδια ήταν η αγωνιστική που προηγήθηκε για τον Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς οι έφηβοι της ομάδας βρήκαν απέναντί τους το συγκρότημα του Άρη. Στη συνέχεια το τμήμα των ανδρών της ομάδας αντιμετώπισε με επιτυχία τον Α.Ο. Μυκόνου. Η Συριανή ομάδα πέτυχε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη , εναντίον της πολύ καλής ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου. Το παιχνίδι προμηνυόταν  θρίλερ από τα πρώτα κιόλας λεπτά και επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι δύο αντίπαλοι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη και το έδειχναν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ και κανείς δεν ήξερε ποιος θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά, η οποία και αναθάρρησε τους οπαδούς της , που είχαν ταξιδέψει  στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ώστε να είναι στο πλευρό των παικτών του κ. Βασιλίεβ.

Με τον χρόνο να πιέζει απελπιστικά, οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, με τα καθοριστικά τους κλεψίματα και τα εύστοχα καλάθια. Πήραν το προβάδισμα και τελικά το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνος.

Τέλος το σκηνικό μεταφέρθηκε στο νησί της Τήνου με πρωταγωνιστές πάλι τις ίδιες ομάδες αλλά στην κατηγορία του παιδικού. Οι παίδες μπήκαν με πατημένο το γκάζι και πήραν διαφορά 19 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (06-25), θέτοντας έτσι τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό που θα εξασφάλιζε την παρουσία τους στο φετινό Final Four. Το παιχνίδι δεν είχε κάποια ραγδαία εξέλιξη και έληξε με τους Συριανούς πάνθηρες να κερδίζουν 41-60 την αξιόμαχη ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου.

 

 

 

Α.Ο. Ερμούπολης – Α.Ο. Μυκόνου 55-53 (πρωτάθλημα ανδρών)

Δεκάλεπτα: 11 - 06, 09 - 14, 13 - 14, 22 - 19
Α.Ο. Ερμούπολης (Μαύρος): Τάκος, Σαβρακίδης 3 (1), Παρμαξίδης 18 (3), Γαβιώτης 4, Τζώρτζης 1, Καρμολέγκος 7 (1), Φρέρης 9, Αρμακόλας, Στέλλας, Αλιφραγκής Θ. 5, Αλιφραγκής Δ. 8, Γαδ.

Α.Ο. Μυκόνου (Βασιλίεβ): Κολιούσης 1, Κονταρίνης 4, Μπέλλης 6, Σαχάς Ι. 6 , Σαχάς Γ. 10 (1), Κουτσούκος 2, Μπάλλας 13(2), Γκαραγκούνης 3, Κουσαθανάς, Βασιλίεβ 6 (2), Κολοβός 1, Κέφης 1.

 

Α.Ο. Μυκόνου – Α.Ο. Ερμούπολης 41-60 (πρωτάθλημα παίδων)

Δεκάλεπτα: 06-25,13-15,17-11,05-09.

Α.Ο. Μυκόνου (Κανμπλιώνης): Χωρέμης 10 (1), Κανμπλιώνης 2, Σκουλάξινος 2, Πατσάνης 2, Μονογυιός, Ξυδάκης, Κατσιρμάς 1, Σώχος 16, Κωνσταντάρας 5, Ξενάριος Β.,Ρουμελιώτης 1 Κωνσταντάρας 2.

Α.Ο. Ερμούπολης (Μαύρος): Σιγάλας 2, Τάκος 8, Τομαής 11 (1), Σαμψωνίδης 5, Λημναίος 5 (1), Χαλαβαζής, Σμαρνάκης, Κρεατσούλας 16 (2), Ευκαρπίδης 6, Καρλοβασίτης, Ρούσσος, Λειβαδίτης 7.

 

 

Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Ερμούπολης

 

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα η διοίκηση της ομάδας της Ερμούπολης έκοψε την καθιερωμένη πίτα της. Η εκδήλωση έγινε σε γνωστή αίθουσα ξενοδοχείου της Ερμούπολης και το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμούπολης, οι αθλητές, οι γονείς, οι προπονητές, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάρκος Φρέρης βράβευσε τα Αγωνιστικά Τμήματα για την πορεία τους στα περσινά πρωταθλήματα, καθώς επίσης τους Αθλητές - Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους τους Χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου που για μία ακόμη σεζόν βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας της Ερμούπολης.

Στην ίδια εκδήλωση η Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Άννα-Μαρία Μαραγκού, με απλό και κατανοητό τρόπο, μίλησε για την διατροφή των Αθλητών και τον ρόλο της σωστής διατροφής στην Αθλητική απόδοση και ταυτόχρονα έδωσε συμβουλές για την καθημερινή διατροφή τους.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση του Ποδηλάτου για τους παρευρισκόμενους μέσα από λαχειοφόρο αγορά και την απονομή των δώρων στους τυχερούς Αθλητές, οι οποίοι βρήκαν το φλουρί.