Ξεκίνησαν τα νέα μαθήματα αρχαρίων καγιάκ

Ο Ν.Ο. Σύρου ξεκίνησε χθες τη νέα σχολή αρχαρίων θαλάσσιου καγιάκ διάρκειας 20 ημερών. Αυτή περιλαμβάνει θεωρία ξηράς καγιάκ αρχαρίων και πρακτική στο λιμάνι και σε παράλιες του νησιού.

Το θαλάσσιο καγιάκ του ΝΟΣ αρχαρίων απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες (γυναίκες άνδρες) που έχουν συμπληρώσει το 18ο έως το 50ο έτος της ηλικίας τους.

Τα θεωρητικά μαθήματα περιλαμβάνουν :
Θαλάσσια επιβίωση, πλεύση, χάρτη πορείες, συνθήκες κινδύνου, τεχνική, στοιχειά Δ.Κ.Α.Σ., διάσωση ατομική-ομαδική, προστασία περιβάλλοντος.
Τα πρακτικά περιλαμβάνουν εφαρμογές της διδαχθείσας θεωρίας και εξοικείωση με κακοκαιρία.

Το πρόγραμμα αρχαρίων για θαλάσσιο καγιάκ περιλαμβάνει 4 ώρες θεωρία ξηράς στο Νεώσοικο του Ν.Ο. Σύρου και 8 ώρες θαλάσσιο στίβο. Χωρίς αυτήν την προετοιμασία δεν εκδίδεται δελτίο αθλητού.

Τα Θεωρητικά μαθήματα, της σχολής αρχαρίων ξεκίνησαν χθες στο Νεώσοικο του ΝΟΣ και θα είναι και σήμερα στις 20:00 έως τις 22:00.

Θαλάσσιες προπονήσεις της σχολής αρχαρίων καγιάκ θαλάσσης, πραγματοποιήθηκαν χθες και θα γίνουν ακόμη το Σάββατο 14:00 έως 16:00 και Κυριακή 09:30 έως 11:30 (Περίπου 90 λεπτά στη θάλασσα σε κάθε προπόνηση).

Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στις προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρού. Εάν δεν πραγματοποιηθεί προπόνηση, η τροποποίηση προγράμματος αποφασίζεται επί τόπου από τον προπονητή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ν.Ο. Σύρου από τις 10:30 έως 12:30 στα τηλέφωνα: 2281088666, 6982555707 ή μπορείτε να στείλετε email: contact@nosyrou.gr.