“Πάτησε” γήπεδο ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός “πάτησε” χορτάρι προχθές το απόγευμα, αφού οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου. Το παρών σ' αυτήν πρώτη προπόνηση έδωσαν 19 ποδοσφαιριστές, αφού όπως είναι γνωστό η ομάδα της Νάξου δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές της. Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην επίσημη πρώτη της ομάδας της Νάξου ήταν: Γιώργος Κατσάνης, Γιώργος Καρούσης, Νικηφόρος Μπανακάκης, Αντώνης Χαμηλοθώρης, Κωστας Καρελέμογλου, Κυριάκος Πολυκρέτης, Θεοδοσιάδης Αλέξης, Λέανδρος Μπονιάκος, Ρένος Ντούκα και Λουκάς Ζάνος, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ενώ και τα νέα αποκτήματα Μιχάλης Ευριπιώτης και Ντενίς Σάντα που ήρθαν από Φιλώτι και Αναγέννηση αντίστοιχα.

Από τα μεταγραφικά αποκτήματα εκτός Νάξου, παρόντες ήταν οι: Κώστας Βάσος, Θανάσης Σάββας, Τσαρτσαράς Χρήστος, Ανδρεόπουλος Γιώργος, Τσαϊλάκης Γιώργος, ενώ απόντας ήταν ο Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα Beach Soccer.

Επίσης υπήρχαν και δύο ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν από τον Γιώργο Βλαστό. Ο λόγος για τον Μπεκίμ Τσάπι του Αστέρα Τραγαίας και τον Νικολάου από την Σαλαμίνα. Ενώ στη Νάξο βρέθηκε χθες ακόμη ένα παίκτης για να δοκιμαστεί κι αυτός ήταν ο Παναγιώτης Παπαδάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί με το Ρουφ και την Πεύκη και Γ' και Δ' Εθνική. Τέλος, ο Χρήστος Αριανούτσος και ο Πανναξιακός αναμένεται να ανανεώνουν για ακόμη ένα χρόνο της συνεργασία τους, αφού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Ετικέτες: