Ράμπα(βίλα).... ο λυτρωτής

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε πριν από λίγο ο Α.Ο. Σύρου, αφού επικράτησε με 2-1 του Παμμηλιακού σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που στο τέλος έσπασαν καρδιές.

Η ποιότητα του αγώνα όπως ήταν φυσικό ήταν μέτρια έως κακή, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν με σκοπιμότητα. Από την πλευρά της η ομάδα της Σύρου ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, όμως οι συνεχής διακοπές στο δεύτερο μέρος δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κάθισαν στο 1-1 και προσπάθησαν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος. Η τύχη του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, αφού έχασαν 15 λεπτά πριν το φινάλε τον μοναδικό τερματοφύλακα που διέθεταν και τη θέση του αναγκαστικά πήρε παίκτης που αγωνίζονταν εκείνη τη στιγμή. Ο Ραμπαβίλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα, το πρώτο με πέναλτι στο 9' και το δεύτερο στο 86' έπειτα την πολύ ωραία προσπάθεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Α.Ο. Σύρου πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού με 7 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, καθώς θέλει 3 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Ουσιαστικά η ομάδα της Σύρου την Μεγάλη Τρίτη ταξιδεύει στην Μύκονο για το ματς με την τοπική ομάδα και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το ματς στα ίσα στο 29 με τον Αχμέτ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, λίγο έλλειψε οι δύο ομάδες να πιαστούν στα χέρια μιας και η πίεση ήταν αρκετά υψηλή όμως, οι ψυχραιμότεροι κράτησαν τα νεύρα μακριά και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.