Η Άνω Μερά που αν και βρέθηκε με 0-1 πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση

Εκτός κυπέλλου ο Α.Ο. Σύρου

  • Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, 2018 - 06:25
  • /   Eνημέρωση: 8 Οκτ. 2018 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρόκριση μέσα από τα… χέρια του έχασε ο Α.Ο. Σύρου που βρέθηκε με 0-1 μπροστά στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Χούρος στο 35’. Το συγκρότημα του Μάκη Βαρθαλίτη στο δεύτερο ημίχρονο δεν… βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο τέλος να πανηγυρίσουν μία μεγάλη πρόκριση με ανατροπή. Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε δύο πρόσωπα, καθώς το πρώτο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Α.Ο. Σύρου να ανοίγει το σκορ στο 35’ και να το κρατά μέχρι το δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Σύρου ήταν… νωθρός, έχασε όλες τις πρώτες μπάλες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει κάποια σωστή επίθεση. Η Άνω Μερά πίεσε από την πλευρά της αρχικά για την ισοφάριση και έφερε το ματς στα ίσα στο 69’ με τον Μουσελά. Παρά την ισοφάριση, δεν υπήρξε αντίδραση από τους Συριανούς, που εξακολουθούσαν να έχουν κακή απόδοση. Ο Ραΐσης στο 82’ έβαλε την Άνω Μερά ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή. Προς το τέλος του ματς, οι παίκτες του Μάκη Βαρθαλίτη προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, όμως ήταν… αργά, αφού δημιούργησαν καμία ουσιαστικά καλή φάση.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

35’ ο Γιάννης Χούρος με ωραίο σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Άνω Μεράς, κι ο Α.Ο. Σύρου άνοιξε το σκορ (0-1).

55’ ο Ραΐσης βρέθηκε απέναντι στον Κώστα Συριανό, όμως ο γκολκίπερ του συγκροτήματος του Μάκη Βαρθαλίτη βγήκε… νικητής και ο Α.Ο. Σύρου παρέμεινε μπροστά στο σκορ.

69’ Ο Μουσελάς με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Συριανού, που αν και προσπάθησε να αντιδράσει δεν κατάφερε να την διώξει, με αποτέλεσμα η Άνω Μερά να ισοφαρίσει σε 1-1.

82’ o Ραΐσης με σουτ έστειλε τη μπάλα του Συριανού κάνοντας την ολική ανατροπή για την Άνω Μερά, καθώς αν και η ομάδα της Μυκόνου βρέθηκε με 0-1 πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει το 2-1.

87’ Πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ουζούνογλου, ο Συριανός με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

93’ ο Λούσσας μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως καθυστέρηση κι έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς της Άνω Μεράς να διώξουν τη μπάλα μακριά.