Το συγκρότημα του κ. Φωκά επικράτησε με 0-1 του Α.Ο. Μυκόνου στο γήπεδο του Κόρφου

Νίκη πρωτιάς ο Α.Ο. Σύρου στη Μύκονο

  • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, 2018 - 06:25
  • /   Eνημέρωση: 17 Δεκ. 2018 - 21:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με ένα τεράστιο διπλό επέστρεψε στη βάση του ο Α.Ο. Σύρου καθώς με γκολ του Ραμπαβίλα στο 89’ η ομάδα του κ. Φωακά επικράτησε στο γήπεδο του Κόρφου με 0-1 του Α.Ο. Μυκόνου. Μία νίκη που δίνει τη δυνατότητα στον Α.Ο. Σύρου να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου στην κανονική διάρκεια και να ξεκινήσει με μπόνους την επόμενη φάση. Την επόμενη αγωνιστική άλλωστε οι Συριανοί θα υποδεχθούν την Άνω Μερά και με νίκη θα την προσπεράσουν στην βαθμολογία. Ήδη ο Α.Ο. Σύρου ξέφυγε με… τέσσερις βαθμούς από τον Α.Ο. Μυκόνου αποκτώντας ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους και θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί κι άλλα τέρματα. Την τεράστια ευκαιρία του πρώτου μέρους την έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Κώστα Συριανό, αλλά και οι αμυντικοί του Α.Ο. Σύρου κράτησαν το μηδέν βγάζοντας πάνω στην γραμμή το σουτ του Περιάλη στο 34’.  Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ με αποτέλεσμα να αφήνουν κενούς διαδρόμους στα μετόπισθεν. Σε αντεπίθεση στο 89’ οι Συριανοί κέρδισαν κόρνερ και μετά την εκτέλεση του Σαγκινέτου ο Ραμπαβίλας με κεφαλιά νίκησε τον Σαββόπουλο για να χαρίσει ένα «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του.

 

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Καρατσάς (84΄Αλμπάνης), Μπαλλής, Πεϊδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξαγοράρης, Ντουσάι, Περιάλης, Βλαχόπουλος.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Τσάνης, Δάρρας, Καλογεράς, Μπουρντένης, Θεοδώρου, Κρίτσας.

ΑΟ Σύρου (Χρήστος Φωκάς): Συριανός Κ., Σαμανίδης, Αργυρός, Μαραγκός, Συριανός Α., Σταμούλης, Σαγκινέτος, Ταμάμης (79΄Πρίντεζης), Ρούσσος, Ραμπαβίλας (94΄Δαλέζιος), Συμιγδαλάς (63΄Κοντζαπαναγιώτης).

Επίσης στον πάγκο ήταν: Αρμάντο, Χούρος, Βαμβακούρης, Δημητρακόπουλος.