Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία των παικτών της ομάδας Βόλεϊ

"Πράσινη υποδοχή"

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Σύρο και ο τοπικός σύνδεσμος του τριφυλλιού και της θύρας 13 βρήκε την ευκαιρία να υποδεχθεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, να δείξει τη Συριανή φιλοξενία, αλλά και να κόψει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Σταμάτιος και Πρώιος", πάνω από το “A Sports” την πίτα του.

Η εκδήλωση παρά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Φοίνικα είχε πανηγυρική νότα, αφού η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague είναι αξιόλογη και θεωρείται για τα δεδομένα και τους αρχικούς στόχους πάρα πολύ επιτυχημένη. Το "παρών" στην κοπή της πίτας έδωσε τόσο ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Σωτήρης Πανταλέων, αλλά κι άλλοι αθλητές οι οποίοι τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού μαζί με τους φίλους της ομάδας.

Ο Σωτήρης Πανταλέων ήταν "παρών" στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "πράσινου" συνδέσμου και κατά τον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι αν και στεναχωρημένοι από την ήττα από τον Φοίνικα, ο Παναθηναϊκός κάνει μία προσπάθεια αναγέννησης. "Στεναχωρηθήκαμε πολύ που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Φοίνικα, αλλά θέλω να γνωρίζεται ότι ο Παναθηναϊκός κάνει μία μεγάλη ανοικοδόμηση της πολύς μεγάλης ομάδας που είχε. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές, τους αθλητές, αλλά κυρίως γίνεται απ' αυτούς που έχουν αναλάβει τις τύχες του Βόλεϊ, αλλά και ολόκληρου του ερασιτέχνη. Ουσιαστικά η θύρα 13 είναι αυτή που έχει κρατήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό ζωντανό. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση μέσα από τα "σπλάχνα" του, μέσα από την "καρδιά" του, γιατί η θύρα 13 είναι η καρδιά του Παναθηναϊκού. Θέλω να σας ζητήσω εγώ προσωπικά να κάνετε μία μικρή υπομονή, γιατί τα παιδιά παλεύουν με κάποια χρέη που υπάρχουν από το παρελθόν, αλλά γίνεται μία τρομερή προσπάθεια και θα τα καταφέρουν σίγουρα. Κάθε μέρα σε αγωνιστικό επίπεδο προσπαθούμε για το καλύτερο και ζητάμε λίγη υπομονή, γιατί ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην... Κορυφή".

Από την πλευρά του ο τεχνικός των πρασίνων Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό, σαν αθλητής μίλησε και έκφρασε τα συναισθήματά του για την ομάδα της καρδιά του. "Για εμάς που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και αγωνιζόμαστε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι μία τεράστια χαρά γιατί δεν κάνουμε μόνο το επάγγελμά μας, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Στην ομάδα που μας μεγάλωσε, που μας έκανε άντρες, που μας έδωσε τόσα πολλά και τώρα εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να της δώσουμε ότι μπορούμε. Γι' αυτό είναι μεγάλη η χαρά των περισσότερων παιδιών που βρισκόμαστε και παλεύουμε για τον Σύλλογο. Οι καιροί είναι πάρα πολλοί δύσκολοι για την ομάδα , παρόλα αυτά μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο, δηλαδή να βάλουμε τις βάσεις για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, γιατί εκεί ανήκουμε. Πολύ σωστά είπε ο Σωτήρης ότι τις γερές τις βάσεις τις βάζετε εσείς, γιατί με αυτούς που μιλάω στη διοίκηση είναι ο καθένας από εσάς. Μπορεί να έχει ένα ονοματεπώνυμο διαφορετικό από το δικό σας, αλλά είστε εσείς. Η διοίκηση της ομάδας είστε εσείς και εμείς το... γουστάρουμε αυτό".