Καταγγελία Δομένικου Μαραγκού

Όταν ο δήμος δεν είναι εδώ...

  • Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2013 - 17:47

Τα ζώα στο ζωικό βασίλειο συνεννοούνται πολύ καλύτερα απ’ ότι εσείς στον ΟΤΑ!!! Ότι και να σας πω είναι πολύ λίγο. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ «ΤΙΜΠΟΡΙΣ» ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ……ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ….ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Σε κάτι ζητήσαμε την βοήθεια του δήμου όπως αναφέρει και επίσημο έγγραφο που σας έχει κατατεθεί και ούτε αυτή δεν είσαστε ικανοί να μας δώσετε.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνουμε? Σε ποιό πλανήτη ζουν ΑΥΤΟΙ που έδωσαν εντολή να πάρουν σήμερα τα κάγκελα της περίφραξης ενώ ξέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το 2o Βαθμολογούμενο Τουρνουά Beach Volley και να την φέρουν αύριο? Επειδή είμαι από αυτούς που έχω προσφέρει πολύ προσωπική εργασία και χρόνο, μέρες τώρα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ-ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ να με ξεφτιλίζει έτσι, πόσο μάλλον τους διοργανωτές ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΗΜΟΣ».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανύπαρκτη υποστήριξη στον αγώνα που κάνουμε να διασκεδάσουμε τον τουρισμό του νησιού με κάτι άλλο εκτός από κλασσική μουσική.

Είστε ανεκδιήγητοι κύριοι!!!!

Χωρίς καθόλου ΣΕΒΑΣΜΟ.

Δ.Μ του Ν