Συναντήσεις του στρατηγού της ΑΣΔΕΝ Ι. Ηλιόπουλου στη Σύρο

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αφίχθη σήμερα το μεσημέρι με ελικόπτερο του Ελληνικού Στρατού ο στρατηγός της ΑΣΔΕΝ Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε επιθεώρηση στο στρατόπεδο και διαδοχικές συναντήσεις με τη νέα Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή ενώ μετέβη και στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

 

Συγκεκριμένα, ο στρατηγός συνομίλησε με τους οπλίτες και μετά την ξενάγησή του στους χώρους του στρατοπέδου όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής του ΤΕΘ Ερμούπολης και αντισυνταγματάρχης, Δημήτριος Μπούταλης, μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας στην πλατεία Τσιροπινά και συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκου και τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη. Ακολούθως, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ με τον οποίο αντήλλαξαν αναμνηστικά δώρα αφού πρώτα συζήτησαν. 

Λίγο μετά τις δυόμιση το μεσημέρι ο στρατηγός της ΑΣΔΕΝ επισκέφθηκε τον νέο δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό με τον οποίο επρόκειτο να αναφερθούν και στο θέμα του στρατοπέδου πλήν της συνάντησης γνωριμίας που είχαν.