Ημερίδα "Πολιτιστική Κληρονομιά και Νέες Τεχνολογίες" στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eCultvalue, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:30, διοργανώνουν στη Μυτιλήνη ημερίδα με θέμα:
Πολιτιστική Κληρονομιά και Νέες Τεχνολογίες: Συνεργασία, Υλοποίηση και Προοπτικές

Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Γεωγραφίας στο Λόφο Πανεπιστημίου, στόχο έχει να παρουσιάσει πώς η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εξελίσσει τον τρόπο που το κοινό έρχεται σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά, και παράλληλα να εστιάσει στα νέα επαγγέλματα του δημιουργούνται στον τομέα του «ψηφιακού πολιτισμού».

Απευθύνεται τόσο σε νέους που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία (τελειόφοιτους φοιτητές και αποφοίτους) όσο και σε πολιτιστικούς οργανισμούς που θα ήθελαν να ενημερωθούν για το πώς οι νέες ειδικότητες  μπορούν να συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη επικοινωνιακή στρατηγική τους.

Συμμετέχουν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eCult Skills, το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://cilab.ct.aegean.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις απευθυνθείτε στην Επίκ. Καθηγήτρια Ευαγγελία Καβακλή, στο τηλέφωνο 22510 36612 ή στο e-mail: kavakli@aegean.gr.