Ο Γαλησσάς σήκωσε "μανίκια"

  • Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2015 - 09:29

Εθελοντικά συνεργεία καθαρισμού και αποψίλωσης χόρτων κατά μήκος του δημοτικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Γαλησσά συγκροτήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου από κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην επιχείρηση, εκτός των άλλων συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Μάριος Βουτσίνος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά Γιάννης Βουτσίνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου Γιώργος Βαρθαλίτης, τοπικοί επιχειρηματίες και εθελοντές, οι οποίοι απέδειξαν ότι η συνεργασία θεσμικών φορέων και εθελοντισμού μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στην τοπική κοινωνία.

Παρά το γεγονός ότι η βλάστηση των χόρτων ήταν εντονότερη όσο άλλες χρονιές λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν τη χειμερινή περίοδο, μέσα σε μερικές ώρες, οι κεντρικοί δρόμοι καθαρίστηκαν και παρουσιάζουν μια πολύ πιο όμορφη εικόνα. Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές καθόρισαν και το επόμενό του ραντεβού που θα είναι για να ασπριστούν διάφορα σημεία του χωριού ενόψει της θερινής περιόδου.