Αυτούσια η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ενημέρωση των αμμοβολιστών

για την καταβολή έκτακτης ενίσχυσης των εργαζομένων
  • Τρίτη, 22 Μαρτίου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Μαρ. 2016 - 7:52

Συνάδελφοι, μετά από συνεχείς οχλήσεις ( γραπτές και προφορικές ) του Σωματείου μας προς το αρμόδιο Υπουργείο, για την άμεση ανάγκη καταβολής ενίσχυσης των εκτάκτων εργαζομένων του Νεωρίου Σύρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε την δέσμευση του Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας κ. Α. Νεφελούδη για την καταβολή εκτάκτου βοηθήματος.

Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε επιπλέον ότι θα καλυφθούν ασφαλιστικά – ανεξάρτητα από αριθμό ενσήμων- όλοι οι συνάδελφοι και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. Ταυτόχρονα ο κ. Γενικός ζήτησε από το Σωματείο μας να συγκεντρώσει τα στοιχεία όλων των δυνητικών δικαιούχων. Το βοήθημα αυτό θα καταβληθεί μέσω του ΟΑΕΔ.

Κ ατόπιν αυτών, το Σωματείο μας προκειμένου να διευκολύνει, καλεί όλους τους συναδέλφους ( εκτάκτους), ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ - που έχουν οποιοδήποτε αριθμό ενσήμων στο Νεώριο το 2015, ( μέλη και μη του Σωματείου μας) να καταθέσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο / αρ. μητρώου ΙΚΑ και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού).

Τα στοιχεία μπορούν να κατατεθούν το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 28 Μαρτίου. Τα στοιχεία συγκεντρώνονται στο Νεώριο ( γραφείο εργολάβου- υπεύθυνη κ. Α. Μπάϊλα ώρες 8:00 -15:00 καθημερινά).

Επισημαίνουμε ότι η απόφαση για το ποιοί και με ποια κριτήρια ( οικονομικά και ενσήμων) δικαιούνται το βοήθημα θα παρθεί από το Υπουργείο.

Το Σωματείο μας καταβάλει προσπάθειες να δοθεί το βοήθημα σε όλους, ανεξαρτήτως αριθμού ενσήμων.

Ετικέτες: