Ενημέρωση για το πρόγραμμα Life debag στον Ο.Φ.Τ.Σ.Σ

  • Τρίτη, 3 Μαΐου, 2016 - 13:13

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου μία ξεχωριστή ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η ενημέρωση αυτή είχε στόχο την παρουσίαση του προγράμματος Life Debag που δρα σε περιοχές όλης της Ελλάδας και το τελευταίο χρονικό διάστημα και στη Σύρο. Η δράση του συγκεκριμένου προγράμματος σχετίζεται με τη μείωση της πλαστικής σακούλας στη θάλασσα και κατά συνέπεια τη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος και την προστασία των πλασμάτων που ζουν σε αυτό.

Το πρόγραμμα life debag έχει ήδη ξεκινήσει τις δράσεις του στη Σύρο. Ο Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. , σαν όμιλος που σέβεται και προστατεύει τη θάλασσα και γενικότερα το περιβάλλον ανταποκρίθηκε με χαρά στην συγκεκριμένη ενημέρωση. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί, την ημέρα του περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2016 όπου όλοι μαζί θα συμμετέχουμε στον καθαρισμό των Βόρειων παραλιών της Σύρου και την καταγραφή των απορριμμάτων.

Επίσης, θα συμμετέχουμε στις δράσεις της 1ης εβδομάδας χωρίς πλαστική σακούλα. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Σταυρούλα Κορδελλά για την ενημέρωση και τη συνεργασία.