Εντυπωσιακό το προωθητικό βίντεο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Syros Greatings”

“Γεύση” από τη γαστρονομία Σύρου

Μικρή “γεύση” από την πλούσια και ιδιαίτερη γαστρονομική κουλτούρα της Σύρου μπορεί να λάβει ο κάθε ενδιαφερόμενος δημότης κι επισκέπτης της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, μέσα από το προωθητικό βίντεο του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο “Syros Greatings”, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στο νησί στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο ενός σύντομου βίντεο, παρουσιάζονται επαρκώς πολλά από τα παραδοσιακά και χαρακτηριστικά προϊόντα της Σύρου, καθώς και αρκετά από τα πιο ξεχωριστά σημεία του νησιού και ειδικότερα της Ερμουπολης, αλλά και της Άνω Σύρου προσκαλώντας τον διαδικτυακό επισκέπτη να γνωρίσει αφενός την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού κι αφετέρου να ταξιδέψει για να απολαύσει δια ζώσης την τριήμερη γαστρονομική γιορτή που θα λάβει χώρα στο νησί.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί πριν από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέσω της εφημερίδας, πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Εστίασης του νησιού “Τερψιχόρη” με την πολύτιμη υποστήριξη του δικτύου Aegean Cuisine η οποία φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός τα επόμενα χρόνια, προβάλλοντας σημαντικά το νησί και τη γαστρονομία του.