Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα μέλη της Παιδικής HELMEPA

Θαλάσσιος κόσμος μαγικός

Το θέμα του φετινού Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA “βάφτισαν”  με το μήνυμα «Τι πλούσιος που είναι ο βυθός, θαλάσσιος κόσμος μαγικός!» τρεις ομάδες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης.

Για μία ακόμη χρονιά, τα μέλη του προγράμματος καλούνται να εκφραστούν δημιουργικά για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί ξεχωριστά για 2 κατηγορίες α) 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής και β) 8-12 ετών.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δεκτά θα γίνουν έργα που προέρχονται από Ομάδες του Προγράμματος του σχολικού έτους 2016-2017. Τα έργα αυτά θα πρέπει να είναι ομαδικά, ζωγραφισμένα σε χαρτόνι διαστάσεων 50x70 εκ., σε οριζόντια μορφή και με έντονα χρώματα. Στο πίσω μέρος τους θα αναγράφονται το Σχολείο, ο αριθμός της Ομάδας και το όνομα του Εθελοντή Εκπαιδευτικού. Ο διαγωνισμός αφορά σε ζωγραφικά έργα και όχι σε έργα με τη μέθοδο κολάζ.

Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων (σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι η Παρασκευή 10 Μαρτίου. Το καλύτερο έργο σε κάθε κατηγορία, θα εκτυπωθεί σε Αφίσα με τα ονόματα των μελών της Ομάδας και του Εκπαιδευτικού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (Α’ Βραβείο), ενώ στα μέλη των Ομάδων που θα λάβουν τα Β’ και Γ’ Βραβεία θα απονεμηθούν Έπαινοι Συμμετοχής.

Τα καλύτερα έργα θα προκύψουν από ψηφοφορία των μελών της Παιδικής HELMEPA που θα διεξαχθεί στην ιστοσελίδα του Προγράμματος (www.helmepajunior.gr).