Εργασίες τονισμού διαβάσεων και διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου

Επισημαίνονται... οι διαγραμμίσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών εργασίες ενίσχυσης και τονισμού των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, την ευθύνη των οποίων έχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Οι πρώτες παρεμβάσεις ξεκίνησαν να υλοποιούνται και να διακρίνονται σε αρκετά τμήματα οδικού δικτύου στην περιοχή του Άνω και Κάτω Μάννα, καθώς επίσης, και στο ύψος του στρατοπέδου αλλά και στην περιοχή των Ταλάντων, με σκοπό την εξυπηρέτηση των οδηγών και των πεζών, προκειμένου η διέλευσή τους να πραγματοποιείται με ασφάλεια. Πρόκειται για τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, από τα οποία διέρχεται μεγάλος όγκος οχημάτων και δικύκλων κι ενόψει θερινής περιόδου, οπότε και αναμένεται η αύξηση των διερχομένων στο σύνολο των δρόμων του νησιού, θα πρέπει να τονισθεί ότι οι εν λόγω εργασίες έρχονται να ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας και να υποδείξουν την τήρηση της κυκλοφοριακής τάξης.

Άξιο αναφοράς επίσης, το γεγονός πως, έχουν επισημανθεί με το ειδικό χρώμα (ανακλαστικού χαρακτήρα) και οι διαβάσεις πλησίον πολυάριθμων σχολικών συγκροτημάτων, όπως των Λυκείων στην περιοχή του Μάννα, προκειμένου οι μαθητές να διασχίζουν τον δρόμο με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, αλλά και οι οδηγοί με τη σειρά τους να παραχωρούν την επιβεβλημένη προτεραιότητα στο σύνολο των πεζών.

Ετικέτες: