Θύμα ξυλοδαρμού πριν το θάνατό της η Γαρυφαλλιά. Στον Κορυδαλλό ο δράστης

  • Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2021 - 15:03
  • /   Eνημέρωση: 22 Ιουλ. 2021 - 17:38

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έγινε γνωστό σήμερα, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 26χρονης στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της, ο οποίος και έχει ομολογήσει την πράξη του. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίες Πειραιά, η 26χρονη Γαρυφαλλιά υπέστη πολλαπλές κακώσεις από ξυλοδαρμό, προτού ο 30χρονος την σπρώξει από τα βράχια, με αποτέλεσμα ο θάνατός της να προκληθεί από πνιγμό. 

Σύμφωνα με το πόρισμα, η σορός της 26χρονης έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε εκδορές στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, για το οποίο θα απαιτηθεί περαιτέρω έρευνα. Επιπλέον, κακώσεις στο κρανίο διαπιστώθηκαν, λόγω των χτυπημάτων στα βράχια. 

Τέλος, διαπιστώνεται ότι οι κακώσεις και οι εκδορές που υπέστη η Γαρυφαλλιά, έγιναν όσο η κοπέλα βρσικόταν ακόμη στη ζωή.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίνεται προφυλακιστέος ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος και θα οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, ενώ διατάχθηκε και διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.