Επεισοδιακή σύλληψη γνωστών... ανδρών στη Σύρο που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

  • Σάββατο, 16 Μαΐου, 2015 - 13:11

Με την αυτόφωρη διαδικασία που προβλέπεται οι δύο γνώριμοι... της Αστυνομίας που έχουν απασχολήσει έντονα κατά καιρούς την αστυνομική ειδησεογραφία για πολλές υποθέσεις στη Σύρο, οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, κατόπιν της νέας σύλληψής τους που προηγήθηκε χθες το βράδυ. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 35 και 42 ετών οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδιο έξω από χώρο γνωστής επιχείρησης στην Ερμούπολη μετά από έντονη αντιπαράθεση που σημειώθηκε με οικείο τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα την άσκηση σωματικής βίας και τον ξυλοδαρμό του. Πολίτες που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του άγριου περιστατικού κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο για να προβούν στη σύλληψή τους. 

Οι δύο συλληφθέντες αντιστάθηκαν έντονα ενώ προκάλεσαν σωματικές βλάβες και στους αστυνομικούς. Η υπόθεσή τους έρχεται να "πρωταγωνιστήσει" εκ νέου, μετά από ανάλογο περιστατικό που καταγράφηκε πρόσφατα από τους ίδιους έξω από γνωστό μπαρ. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει γνωστό εάν θα κρατηθούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Στις 15-05-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο δυο ημεδαποί ηλικίας 35 και 42 ετών, γιατί επιτέθηκαν και χτύπησαν με τα χέρια τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να επιληφθούν σε επεισόδιο που εμπλέκονταν ο 42χρονος κατηγορούμενος. Σημειώνεται ότι οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά στη σύλληψη τους.