Ο καρκίνος του μαστού τον 21ο αιώνα

Το Παράρτημα Μήλου - Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει σήμερα στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Γ.Ηλιόπουλος” εκδήλωση με θέμα: “Ο καρκίνος του μαστού τον 21ο αιώνα”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και υπεύθυνος του προγράμματος της κινητής μονάδας μαστογράφου, ιατρός χειρουργός – Διευθυντής κλινικής μαστού στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», Κος Ευάγγελος Φιλόπουλος.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν οι μαστογραφίες στις γυναίκες που εξετάσθηκαν από το παράρτημα.

Το Παράρτημα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται τα έξι τελευταία χρόνια με στόχο την ευαισθητοποίηση, αλλά και την κινητοποίηση των συμπολιτών μας (γυναικών και ανδρών) στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Παράλληλαμ απευθύνει ευχαριστίες στις γυναίκες της Μήλου για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον Υγειονομικό Διευθυντή Περιφερειακής Υπηρεσίας ΕΟΠΠΥ Νομού Κυκλάδων κ. Πιτσικάκη για την παραχώρηση των ιατρείων του υποκαταστήματος ΙΚΑ Μήλου.

Ετικέτες: