Φιλανθρωπικό bazaar “Μαζί για τον Αιμίλιο”

Φιλανθρωπικό bazaar “Μαζί για τον Αιμίλιο”

Νοιάζομαι - Συμμετέχω - Προσφέρω
  • Παρασκευή, 4 Απριλίου, 2014 - 06:10

Σε μία ακόμη προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει αποδείξει πολλάκις ότι νοιάζεται, συμμετέχει και προσφέρει, το Ιδιωτικό Σχολείο “Ο Άγιος Γεώργιος”, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Αποφοίτων & Φίλων διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar με τίτλο “Μαζί για τον Αιμίλιο”.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρες 10:00 – 16:00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου, με σκοπό τη συμμετοχή του κόσμου σε μία ξεχωριστή ημέρα γιορτής, χαράς, ελπίδας και πάνω απ' όλα προσφοράς, βοηθώντας έναν συνάνθρωπό μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό κινητικό πρόβλημα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει πασχαλινά στολίδια, λαμπάδες, κοσμήματα, παραδοσιακά γλυκά, παιχνίδια, βιβλία και λουλούδια, αλλά και να παίξει με τους λαχνούς, κερδίζοντας πολλά δώρα. Επιπλέον, θα μπορέσει να διεκδικήσει σε πλειστηριασμό αθλητικές εμφανίσεις (προσφορά του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη και της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα), αλλά και να απολαύσει σουβλάκια ψημένα στα κάρβουνα, γλυκά, παγωτά και λουκουμάδες.

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ, μεταξύ των παιδιών του “Αγίου Γεωργίου” και του Άρη Σύρου, ενώ θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ μεταξύ των Γονέων του σχολείου και του σχολείου της Ποσειδωνίας. Οι αθλητικές αναμετρήσεις κορυφώνονται με αγώνα ποδοσφαίρου με τον Αίαντα Σύρου και αγώνες βόλεϊ μεταξύ των παγκορασίδων του Νεωρίου και του Φοίνικα. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί με το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, αθλητικός χορός με τη Λίτσα Τσικουδή, πολεμικές τέχνες με τον Μάρκο Πρίντεζη, χοροί με την Απασία, ενώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με παραδοσιακούς χορούς από το εργαστήρι “Η σοφία της παράδοσης”.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, να παίξουν παιχνίδια με την Καλλιόπη Μπατζάκη, να κάνουν face painting, να φτιάξουν κατασκευές με την Ελπίδα Γαδ και με τις εκπαιδευτικούς του σχολείου ή να παίξουν στην παιδική χαρά.

Ετικέτες: