Στο φωτογραφικό “μικροσκόπιο” η έντονη καταιγίδα στη Σύρο

Έντονες υπήρξαν οι βροχοπτώσεις για ένα ακόμη 24ωρο και ειδικότερα το βράδυ, καθώς κυριολεκτικά άνοιξαν οι ουρανοί χαρίζοντας στη Σύρο ένα βράδυ μεγάλης καταιγίδας, αλλά κι ένα βράδυ ανεπανάληπτων εικόνων.

Ειδικότερα, σε επτά ημέρες βροχής τον μήνα Δεκέμβριο, με μέσο όρο 101 mm ύψους βροχής, το βράδυ που παρήλθε η αντίστοιχη μέτρηση που καταγράφηκε ήταν 57 mm, ενώ ο μέσο όρος της βροχής του έτους ανήλθε σε 215.6 mm. Κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων, έντονες ήταν και οι αστραπές με την τελευταία να καταγράφεται πρωινές ώρες, ενώ εντός μίας ώρας, ο αριθμός τους άγγιξε τις 336.

Παρά το γεγονός πως αποτέλεσε ένα δύσκολο βράδυ με τα καιρικά φαινόμενα για πολλούς να πρωταγωνιστούν λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν σε επίπεδο μετακίνησης κ.α., ωστόσο, η έντονη βροχόπτωση μέσα από τον φακό του Ιωσήφ Βακόνδιου, στελέχους της Τυποκυκλαδικής, ο οποίος έχει χόμπι τη φωτογραφία, εντυπωσιάζει! Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, απαθανάτισε καρέ καρέ την καταιγίδα από τις εγκαταστάσεις της εκτυπωτικής μονάδας, παρουσιάζοντάς μας πρωτόγνωρου κάλλους εικόνες και Video.