Σταδιακά η έναρξη και υλοποίηση της ανάπλασης που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και το τέλος του 2015

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το πάρκο Πευκακίων

Δυόμιση μήνες πριν την καταληκτική ημερομηνία της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για το έργο της ανάπλασης του πάρκου Πευκακίων (συνοδεύει το έργο της παιδικής χαράς) και έχουν πραγματοποιηθεί – μόλις - ελάχιστες παρεμβάσεις, με τον χρόνο να δείχνει ως ο μεγάλος “εχθρός” στην επίτευξη της υλοποίησής του.

Ξηλωμένα καναπεδάκια, οριοθέτηση ενός μικρού τμήματος της επιφάνειάς του, αλλά και περιμετρικές εργασίες ήπιας μορφής δείχνουν ότι έχει υπάρξει παρέμβαση του αναδόχου του έργου σε πρώτο επίπεδο, χωρίς ακόμη αυτές να προσφέρουν κάποια σημαντική αλλαγή στην κάκιστη εικόνα του.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Σταύρο Γουσγουνέλη κατέστη σαφές, πως απαιτούνται σαφώς πιο ήπιες παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του και να καταστεί επισκέψιμος για τους περίοικους και τα παιδιά της περιοχής, με τον ανάδοχο να γνωρίζει το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου οφείλει να παραδώσει ολοκληρωμένο το έργο.

Δεδομένου ότι ήδη διανύουμε τον Οκτώβρη και απομένει μικρό χρονικό διάστημα έως και την 31η Δεκεμβρίου, ο κ. Γουσγουνέλης τόνισε ότι ασκείται πίεση προς τον αρμόδιο ώστε η περιοχή να απολαύσει την αναβάθμιση που έχει ανάγκη.

Ετικέτες: