Οι «Πρέσπες» της Οδού Μαυρομουστάκη

Την ένταξη της βελτίωσης – ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος σε πάροδο της οδού Μαυρομουστάκη στο έργο «Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας» εισηγείται θετικά στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης, η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης.

Το θέμα τέθηκε επί τάπητος στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινότητας, με αφορμή σχετικό αίτημα δημότη περί αντικατάστασης ή επισκευής του σκυροδέματος σε πάροδο της οδού Μαυρομουστάκη στη Νεάπολη, καθώς αυτό έχει αποσαρθρωθεί σε αρκετά σημεία.

Η ανάγκη παρεμβάσεων στο συγκεκριμένο δρόμο γίνεται αντιληπτή σε μέρες με έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς μετά από κάθε βροχόπτωση καθίσταται αδύνατη η πλήρης απορροή των υδάτων, τα οποία λιμνάζουν σε πολλά σημεία, όπου παρατηρούνται λακκούβες.

Πολλές φορές οι πεζοί καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αποφύγουν τόσο τις «λίμνες» που ανοίγονται μπροστά τους, όσο και τα νερά από τα διερχόμενα οχήματα.

Κατόπιν αυτού, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης εμφανίστηκε θετικό στην πρόταση βελτίωσης του οδοστρώματος και απέστειλε την απόφαση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών * Υπηρεσιών Δόμησης / Τμήμα Μικρών Έργων – Συντήρησης Δημ. Κτιρίων & Γενικών Καθηκόντων, προκειμένου να ενημερωθούν και να ενεργήσουν τα δέοντα, όσο το δυνατόν συντομότερα.