Σημαντικές παρεμβάσεις κατά μήκος του παραλιακού μετώπου λίγο πριν την έναρξη της θερινής περιόδου

Το Κίνι υποδέχεται το καλοκαίρι

Έτοιμο να υποδεχθεί το μεγάλο κύμα των λουομένων και των επισκεπτών παρουσιάζεται το Κίνι, με αρκετές εργασίες κατά μήκος του παραλιακού μετώπου να συμβάλουν στην αναβάθμιση της εικόνας του ενόψει της έναρξης της θερινής σεζόν.

Στη λίστα με τις ζώνες αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου βρίσκεται και το όμορφο – γραφικό χωριό της Σύρου, το οποίο σταθερά τα τελευταία χρόνια κερδίζει μεγάλο μερίδιο επισκεψιμότητας κι ως εκ τούτου “απαιτεί” την επιβεβλημένη έγκαιρη μέριμνα των αρμοδίων. Σύμφωνα με την ενημέρωση της εφημερίδας, ήδη έχουν συντηρηθεί τα φωτιστικά σώματα σε όλο το μέτωπο του χωριού ενώ έχουν αντικατασταθεί και τα σπασμένα προστατευτικά των λαμπών στους μικρούς στύλους, καθώς επίσης έχουν τοποθετηθεί καινούργιοι μεταλλικοί κάδοι ενώ τέθηκε σε λειτουργία και το συντριβάνι στο κέντρο της παραλίας.

Πέραν των ανωτέρω, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος ώστε να αποφεύγεται η παράνομη στάθμευση και να διευκολύνεται η κυκλοφοριακή ροή οχημάτων και δικύκλων ενώ συντηρήσεις έχουν γίνει και στις καμπίνες της παραλίας που εξυπηρετούν τους λουομένους. Να σημειωθεί πως, στο πλάνο του Λιμενικού Ταμείου είναι και τα pillars στο παραλιακό τμήμα που δένουν τα μικρά σκάφη και οι βάρκες, ενώ σε λειτουργία θα τεθεί και η χημική τουαλέτα.