“Άνοιξε” τις πύλες του το A Sports στον Γαλησσά Σύρου

Σύγχρονος αθλητικός πολυχώρος

Σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον στον Γαλησσά της Σύρου, ο αθλητικός πολυχώρος Α Sports φιλοξενεί ήδη τους λάτρεις των αθλητικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας ανακουφίζοντας την “δίψα” τους για άθληση τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού παρέχεται η δυνατότητα να παίξουν μεταξύ άλλων beach soccer, beach volley ακόμη και foot volley.

Πρόκειται για μία νέα επιχειρηματική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο και φιλοξενεί ήδη μικρούς και μεγάλους φίλους του Αθλητισμού, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα – οι πιο τολμηροί – έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με θαλάσσιες δραστηριότητες δοκιμάζοντας τις αντοχές τους ακόμη και με αγωνιστικά κανό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο A Sports μπορούν ακόμη και οικογένειες να απολαύσουν τον καφέ τους αφού υπάρχει φιλόξενος και άκρως ασφαλής χώρος ψυχαγωγίας για τα μικρά παιδιά. Στην κάμερα της “Κοινής Γνώμης” αναφορικά με την ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση μίλησε ο υπεύθυνος του καταστήματος, Γιώργος Ρούσσος.

Άθληση και ξεγνοιασιά

“Έχει γίνει μία επένδυση στον Γαλησσά ώστε να δημιουργηθεί ένας αθλητικός πολυχώρος, ο οποίος θα καλύπτει διοργανώσεις όπως beach soccer, beach volley ακόμη όμως και τουρνουά foot volley” δηλώνει αρχικά ο κ. Ρούσσος δίνοντας μία πρώτη αίσθηση του χώρου που έχει δημιουργηθεί για να ψυχαγωγούνται το καλοκαίρι όλοι όσοι επιθυμούν έναν νέο χώρο κοντά στην παραλία του Γαλησσά. Ο υπεύθυνος μάλιστα, σημειώνει ότι, στον χώρο υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθούν πολλές δραστηριότητες που σχετίζονται άρρηκτα με τον Αθλητισμό, όπως επίσης, πινκ-πονκ, ρακέτες, αγωνιστικά κανό καθώς και ποδήλατα θαλάσσης, ενώ δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά μικρότερης ηλικίας να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα με παιχνίδια κατάλληλα όπως φουσκωτοί πύργοι κτλ. “Γενικά η φιλοσοφία είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος που να ανταποκρίνεται σε όλη τη φιλοσοφία του Αθλητισμού” πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, εξηγώντας μάλιστα, πως στον πολυχώρο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απολαύσουν κατά το διάλειμμα των δραστηριοτήτων τους ένα υγιεινό καλοκαιρινό σνακ συνοδευόμενο από φρέσκους χυμούς. “Στόχος είναι να ξεφύγουν οι νέοι από την έννοια του beach bar” σημειώνει, λέγοντας ταυτόχρονα ότι αυτός ο εναλλακτικός χώρος, “μέρα με την ημέρα χαίρει μεγαλύτερης ανταπόκρισης, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους” αφού αποτέλεσμα είναι “να έρχεται νέος κόσμος στο χωριό και να αποκτά περισσότερη ζωή”. “Έχουμε καλή σχέση με τους επιχειρηματίες” δήλωσε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας ότι, στόχος είναι να επωφεληθούν όλοι από την επισκεψιμότητα της περιοχής.

Γνωστά και... άγνωστα σπορ

Επιπρόσθετα, ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε στο τουρνουά beach soccer που έχει ξεκινήσει ήδη, μιλώντας βέβαια και για το τί πρόκειται να ακολουθήσει. “Στο beach soccer έχουν δημιουργηθεί έξι ομάδες, από ποδοσφαιριστές των τοπικών σωματείων και αγωνίζονται χωρίς στην ουσία να υπάρχει κάποιο έπαθλο. Στο τέλος του τουρνουά θα γίνει ένα live προς τιμήν των παιδιών και θα προσφερθεί μπουφές για όλους” ανέφερε, εξηγώντας πως, την παρούσα χρονική στιγμή το A Sports είναι σε στάδιο αναζήτησης χορηγού ώστε στο τέλος αν είναι εφικτό να προσφέρει κάποιο δώρο. Όσον αφορά δε στο beach volley, ο Γιώργος Ρούσσος επεσήμανε ότι “11 με 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Beach Volley ανδρών ενώ των γυναικών θα γίνει τον Αύγουστο” αφού “ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθεί το foot volley” για το οποίο τόνισε ότι το αναμένουν πολλοί με μεγάλο ενδιαφέρον αφού είναι ένα άθλημα γνωστό στη Βραζιλία και το οποίο “σήμερα” δοκιμάζουν οι ομάδες στο νησί, οι οποίες θα κληθούν να παίξουν στην άμμο.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο υπεύθυνος, ευχαρίστησε όλους όσοι επισκέπτονται το χώρο, γνωστοποιώντας παράλληλα, ότι στο A sports υπάρχει και παιδότοπος που λειτουργεί μετά τις έξι το απόγευμα για παιδιά ηλικίας 3 έως και 12 ετών.

Έκπληξη όπως ανέφερε τέλος, αναμένεται να αποτελέσει και ένα water party το οποίο προγραμματίζεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Ετικέτες: